Setari Cookie-uri

De ce s-au certat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru la America Express: Este adevărat, am avut ceva dispute

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au recunoscut faptul că au avut câteva certuri, în timpul filmărilor noului sezon America Express.

Emisiunea de la Antena 1 nu i-a pus doar în niște situații ciudate și total neașteptate, ci i-a apropiat mult mai tare, ceea ce a fost un plus pentru parcursul lor în concurs.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, despre certurile din America Express

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au acceptat provocarea producătorilor emisiunii America Express de a participa împreună la America Express. Cei doi nu s-au gândit prea mult la propunerea respectivă, pentru că și-au dorit să se bucure de această experiență și să vadă dacă lucrurile sunt la fel cum se văd din fața micilor ecrane și au ajuns la concluzia că lucrurile sunt mult mai complicate decât par.

Deși mulți credeau că nu vor reuși să se apropie și mai tare în acest concurs, chiar așa s-au întâmplat lucrurile, dar niciunul nu neagă faptul că au fost și zile în care au ajuns să se certe, fără a avea în mod special un motiv. Într-un interviu pe care cunoscutul chef l-a acordat de curând, a povestit că s-a confruntat cu o situație nouă, de aceea a ajuns să se certe cu frumoasa lui parteneră, pentru că de regulă el nu se ceartă, ci preferă să tacă, în cazul în care este deranjat de ceva anume, iar dacă lucrurile degenerează întoarce spatele și pleacă. Diferența este că în America Express nu avea unde să fugă, ci era nevoit să înfrunte situațiile respective.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.