Setari Cookie-uri

Cu ce își câștigă Mihaela Tatu traiul în Oradea? Prezentatoarea tv locuiește de aproape 10 ani acolo

Mihaela Tatu a lăsat Bucureștiul pentru Oradea, acolo unde trăiește de aproape 10 ani. Din ce își câștigă vedeta banii?

Mihaela Tatu a povestit în cel mai recent interviu al său despre schimbările pe care le-a trăit în ultimii ani, dar mai ales despre mutarea la Oradea, acolo unde locuiește de aproape 10 ani. Vedeta a mărturisit că a ajuns printr-o întâmplare să aibă domiciliul la Oradea, însă se bucură de toate frumusețile locului.

„Acasă pentru mine este aici (n.r. suflet), însă cartierul general e în Oradea. Sunt brașoveancă și, după 13 ani de București, m-am mutat dintr-o întâmplare în Oradea și am rămas acolo. La anul împlinesc 10 ani”, a spus fosta prezentatoare tv, pentru playtech.ro.

Mihaela Tatu este încântată de orașul care i-a devenit casă în ultimii 10 ani și spune că acolo se încarcă cu multă energie pozitivă.

Citește și:

"Pentru mine nu Bucureștiul are agitație, viața mea este plină de entuziasm, efervescență, acțiune, nu prea stau locului mult timp. Și atunci nu pot să-ți spun. Ce îmi place la Oradea este că acolo mă încarc, nu-mi pierd timpul în trafic, oamenii râd mult, mâncarea este extraordinară, nu e poluare, străbat Oradea dintr-un capăt în celălalt, îmi plac plimbările pe malul Crișului, îmi place somloi, o prăjitură extraordinară, Apusenii îmi ung sufletul, Felix-ul la doi pași, genunchii mei șubrezi se ostoiesc acolo”.

Despre activitatea pe care o desfășoară acum, vedeta a spus că ține diverse cursuri de comunicare, interpretează voci și are un program de gimnastică pentru seniori.

„În primul rând sunt trainer în tehnica și arta livrării discursului, mă ocup de ceea ce înseamnă comunicare. Nu vorbire, ci comunicare din toate perspectivele. Apoi am împreună cu niște prieteni dragi un site de povești pentru copii care se numește somnoroși.ro și spun povești copiilor, interpretez mai bine zis, mi se spune femeia cu o mie de voci.

Citește și:

Apoi cu colegii de la Restartix Seniori, am un program de gimnastică pentru seniori, gimnastică care vine să le întărească musculatura și încrederea în ei. Astea merg mână în mână. Am acasă un studio și înregistrez audiobook-uri. Și aș putea continua.", a povestit Mihaela Tatu.

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.