Setari Cookie-uri

Cristina Spătar trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa, după un divorț dureros. Vedeta a fost cerută în căsătorie

Cristina Spătar este din nou cu zâmbetul pe buze, asta pentru că iubirea și-a făcut din nou apariția în viața sa. Vedeta a fost cerută în căsătorie în Dubai, acolo unde a primit un inel superb și un buchet de trandafiri albi.

Cristina Spătar iubește din nou și este iubită! Vedeta trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa, iar recent a fost cerută în căsătorie în Dubai de iubitul ei. Cristina a împărtășit momentele de bucurie prin care trece cu fanii ei, care au felicitat-o în număr mare pe rețelele sociale.

Cererea în căsătorie a fost plănuită în mare secret de către iubitul Cristinei, care a surprins-o pe vedetă în cel mai frumos mod posibil. Cristina s-a fotografiat cu inelul cu diamante primit, dar și cu buchetul de trandafiri albi dăruit de alesul inimii sale.

''Am spus ''Da!'', a scris Cristina Spătar pe rețelele de socializare.

Cristina Spătar, casă lângă fostul soț

Cristina Spătar ar face orice doar ca să își vadă copiii fericiți. Vedeta și-a achiziționt o casă lângă fostul soț, pentru ca cei mici să poată să fie aproape de tatpl lor și de bunicii paterni.

Citește și:

''Pe 17 Iunie, am semnat contractul cu dezvoltatorul. Sunt foarte fericită că mi-am realizat acest vis! De abia aștept să iau copiii să ne mutăm. Casa e tot în Crevedia-Buftea, acolo unde copiii au și locuit. Au bunicii acolo, verișorii, o să fie foarte fericiți acolo.

Casa am luat-o la roșu. Mai am de facut unele lucruri, dar estimez că, în septembrie-octombrie, ne vom muta în casă nouă”, a declarat Cristina Spătar.

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.