Setari Cookie-uri

Mihaela Rădulescu, experiență dezamăgitoare în prima noapte de amor. Ce a spus despre primul bărbat din viața ei?

Mihaela Rădulescu a vorbit despre prima sa experiență în amor, întâia noapte de dragoste, care i-a lăsat un gust amar.

Mihaela Rădulescu este astăzi o femeie puternică și sigură pe propriile puteri, însă începuturile sale în amor nu au fost cele mai plăcute. Vedeta a vorbit despre prima noapte de dragoste, care s-a consumat atunci când ea avea 17 ani. Experiența nu a fost una pe placul ei și crede că primul bărbat din viața ei are în continuare probleme în ceea ce privește amorul.

„Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate și aproape că eu am provocat „experiența”. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot amețea, dar, era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experiență nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării.

Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate și pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că și astăzi are probleme la așternut (să mă scuze!)”, a spus Mihaela Rădulescu, pentru revista Tango.

Citește și:

Mihaela Rădulescu, poveste de iubire nesfârșită cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu trăiește o poveste frumoasă de iubire cu Felix Baumgartner, chiar dacă presa din România scris de multe ori că cei doi s-au despărțit. Vedeta a făcut lumină în ceea ce privește relația sa de iubire și a spus că iubitul ei nu poate trăi fără ea.

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult.
Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare. Iar Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene.

Citește și:

În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime”, a spus Mihaela Rădulescu în emisiunea „Vorbește lumea”.

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.