Setari Cookie-uri

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Adda le-a povestit internauților cum s-a simțit atunci când fiul ei i-a spus că este bătrână.

Adda este una dintre cele mai de succes artiste autohtone, dar și o mamă și soție dedicată. Artista este o familistă convinsă și are grijă ca fiului ei să nu îi lipseasă nimic. Cu o carieră de succes, un soț care o iubește și care o sprijină necondiționat, Adda se poate simți o femeie norocoasă, indiferent de greutățile prin care trece în această perioadă.

Recent, artista le-a împărtășit fanilor ei un scurt dialog cu micuțul Alex, cel care i-a spus că este bătrână. Adda nu s-a supărat deloc și s-a arătat chiar amuzantă de vorbele fiului ei.

”Alex:- Ești foarte bătrână!

Adda:- Ce sunt?

Alex:- Bătrână!

Adda:- Eu sunt foarte bătrână?

Alex:- Da, ai ochii de bătrânețe. Ești ca Geanina.

Adda:- Geanina fiind mama. Cum adică suntem bătrâne?

Citește și:

Alex:- Și Nicu e, pentru că e chel”, a fost discuția dintre cei doi.

Un alt dialog haios dintre cel mic și Adda s-a petrecut acum câteva zile, moment în care artista le-a povestit fanilor pe larg tot ce s-a întâmplat. Cântăreața era sătulă să mai strângă după fiul și soțul ei și a răbufnit în timp ce făcea curat în baie. În acel moment, Alexandru a venit lângă ea și a încurajat-o, spunându-i că poate să strângă în continuare.

”Eu adunam totul bombănind, evident eu bombăn, dar tot strâng după băieții mei. Am terminat treaba prin casă, am intrat până la baie și am găsit acolo a doua tură de haine aruncate. Flăcări, efectiv. Eu am zis ceva de genul: ”M-am săturat, nu mai vreau să fiu slugă. Nu mai pot efectiv, nu mai pot”. La care Alexuțu, copilul meu pe care eu l-am făcut, mi-a pus mâna pe umăr și a zis: ”Ba da, mami, hai că poți. Îți arăt că poți, îți arăt că pot...”, și eu, n-am mai putut să zic nimic”, a spus Adda pe rețelele de socializare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.