Setari Cookie-uri

De Crăciun, dăruiește surprize celor dragi alături de ParkLake

În luna decembrie ParkLake a pregătit un program special. Vino și descoperă ateliere și spectacole inedite pentru cei mici, surprize pentru cei dragi, carduri cadou pentru sesiuni de shopping de neuitat și multe altele.

Christmas Gift Card – cea mai inspirată alegere de sărbători

Cele mai inspirate idei de cadouri le găsești la ParkLake, astfel încât să poți să te bucuri de perioada sărbătorilor! Scapă de grija cadourilor și oferă-le celor dragi exact ceea ce își doresc cu Christmas Gift Card. Alege unul dintre cardurile în valoare de 100 RON, 300 RON sau 500 RON, disponibile la biroul de informații din ParkLake, și mergi la sigur cu Christmas Gift Card!

Crăciun de Poveste în ParkLake

În perioada 16-23 Decembrie, ParkLake se transformă în atelierul lui Moș Crăciun. Vino alături de cei mici zilnic, în intervalul 16:00-20:00, în Main Square, să iei parte la Ateliere Lego, Ateliere de Creație, Ateliere de Fulgi de Nea, Spectacol de teatru muzical în minunata lume ”Frozen”, Spectacol cor ”Cor cu Dor”, Atelier de Origami și multe alte surprize. Descoperă programul complet și mai multe detalii pe www.parklake.ro și pe Facebook ParkLake.

Citește și:

Iar cum Crăciunul nu poate exista fără cel care împarte cadouri tuturor copiilor, mici sau mari, timp de nouă zile, Moș Crăciun te așteaptă în ParkLake să îți asculte dorințele și să te cunoască. Vino pe 16, 19, 20, 21, 22 și 23 Decembrie în intervalul 16:00-20:00, pe 17 și 18 Decembrie în intervalul 14:00-18:00, iar pe 24 Decembrie de la 13:00-17:00 să te întâlnești cu Moș Crăciun!

Îndeplinește și tu o dorință!

De peste 30 de ani, HOSPICE Casa Speranței oferă, necondiționat și gratuit, servicii de îngrijire paliativă pacienților care suferă de boli incurabile. Anul acesta, alătură-te campaniei ”Îndeplinește și tu o dorință”, susținută de ParkLake, și oferă-i o bucurie unei persoane care are nevoie de tine.

Citește și:

În perioada 16-23 Decembrie, ParkLake, alături de HOSPICE Casa Speranței, te invită la stand-ul dedicat din centrul comercial, unde poți câștiga numeroase premii și, în același timp, poți îndeplini o dorință printr-o donație de doar 30 de RON.

Banii strânși la finalul campaniei se vor transforma în servicii medicale oferite la standarde profesionale și umane înalte — zile de internare, sesiuni de îngrijire la domiciliu, intervenții în policlinică — pentru pacienții cu boli incurabile aflați în grija HOSPICE Casa Speranței.

Anul acesta, De Crăciun, dăruiește surprize celor dragi alături de ParkLake!

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.