Setari Cookie-uri

Preoții de la Mănăstirea Nechit, surpriză pentru Anamaria Prodan, cu ocazia zilei sale de naștere

Anamaria Prodan a avut parte de o surpriză pe care o va ține minte toată viața. Preoții de la Mănăstirea Nechit i-au făcut cele mai calde urări și i-au oferit un tort și un buchet de flori, cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani.

Anamaria Prodan și-a găsit liniștea la Mănăstirea Nechit, acolo unde se roagă pentru ea și pentru familia ei. Impresara merge des în acele locuri sfinte, mai ales de când s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf. Iar pentru că ziua ei de naștere este aproape, iar impresara va împlini vârsta de 50 de ani, preoții de la Mănăstirea Nechit au ținut să îi facă o surpriză de neuitat.

Anamaria Prodan a primit din partea Mănăstirii un tort cu o urare sprecială, dar și un buchet de flori, în semn de prețuire.

„Pentru sufletul meu cel mai frumos cadou a fost cel oferit de părintele Zenovie și călugării de la mănăstirea NECHIT la împlinirea vârstei de 50 de ani! Rar am văzut un loc atât de frumos. Raiul pe pământ!

Am plâns de bucurie căci în acest loc de vis mi-am găsit liniștea și pacea… fericirea și echilibrul de a merge mai departe demnă alături de copiii mei minunați… cred că toți românii trebuie să calce pragul acestui Ioc binecuvântat de Dumnezeu. De departe cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc! Nu am cuvinte de mulțumire”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Citește și:

Anamaria Prodan a simțit lipsa mamei în copilărie

Anamaria Prodan a trecut printr-un moment dificil, atunci când a divorțat de Laurențiu Reghecampf. Însă, toate acestea nu se compară cu pierderea mamei, care a pierit în urma unei lupte cu o boală nemiloasă.

Vedeta și-a deschis sufletul în emisiunea În Oglindă de pe Kanal D, acolo unde a vorbit despre copilăria sa și dorul pe care l-a simțit ani întregi față de Ionela Prodan. Impresara a fost crescută de bunică, în timp ce mama ei susținea concerte peste tot în țară și în străinătate.

„De la două săptămâni am plecat din București. M-am născut în București, dar m-a luat bunica și a decis să mă crească ea. A zis că părinții mei sunt tineri și nu știu ei să mă crească. Iar mama era deja vedetă, avea concerte, n-avea timp. Mama s-a enervat. Au venit la Dăbuleni, au stat cu mine o vreme, apoi la două luni iar m-au luat la București. Apoi s-a supărat bunica și iar m-a dus la Dăbuleni. De la 6 luni, am rămas la Dăbuleni”, a povestit Anamaria Prodan.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.