Setari Cookie-uri

Destinația inedită în care Ela Crăciun își va petrece Sărbătorile. Copiii vor fi încântați!

Ela Crăciun a ales o destinație inedită pentru a-și petrece sărbătorile, asta după ce în ultimii 14 ani, ea a mers la Sinaia, alături de familie.

Ela Crăciun va avea parte de un sfârșit de an inedit, asta după ce a ales pentru familia ei o călătorie în Kenya. Prezentatoarea tv va petrece sărbătorile pe meleagurile însorite și este convinsă că cei mici vor fi încântați de aventura care îi așteaptă.

Ela Crăciun obișnuia să își petreacă sărbătorile în Sinaia, la mama ei, însă acum își dorește să iasă din zona de comfort. Ea va fi pe Valea Prahovei în Ajunul Crăciunului și pe 25 decembrie urmând ca pe 26 să se îmbarce într-un zbor de 9 ore.

,,De la 14 ani petrec fiecare Crăciun la Sinaia. O să respectăm și anul acesta tradiția și vom petrece acolo ajunul Crăciunului și prima zi de Crăciun, la părinții mei, însă de această dată am decis ca a doua zi să plecăm în Kenya. Este o vacanță pe care mi-am dorit-o foarte mult pentru copii.

Citește și:

Noi suntem fani ai destinațiilor însorite, așa că în momentul în care ne-a ieșit în cale această destinație, am fost pe loc convinși. Va fi un zbor direct, de 9 ore și sunt absolut convinsă că toți copiii vor fi încântați de această vacanță pentru că vom avea și două zile în safari și vor întâlni cu siguranță multe animăluțe.

Nu va lipsi, desigur, nici relaxarea la plajă. După acest an, chiar am nevoie de multă relaxare.”, a declarat Ela Crăciun, potrivit libertatea.ro.

Ela Crăciun, mămică a 3 copii

Ela Crăciun are 3 copii și o carieră de succes. Vedeta a lansat anul acesta cartea intitulată "365 mese fără griji", iar în urmă cu câțiva ani, cartea "Mami ZEN". Vedeta amoderează o emisiune la Antena 3 CNN, dar și la radio.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.