Setari Cookie-uri

Ianca Simion își dorește să studieze în străinătate. Cum o încurajează tatăl ei?

Ianca Simion își dorește să studieze la o facultate în străinătate, iar tatăl ei o sprijină în orice decizie va lua.

Ianca Simion, fiica lui Răzvan Simion va termina anul acesta liceul și se pregătește pentru o nouă etapă din viața sa. Adolescenta își dorește să studieze în străinătate, iar tatăl ei o sprijină în orice dezicie va lua.

„O să vreau să trăiesc afară”, a afirmat Ianca Simion într-un interviu pentru Antena Stars.

Ianca nu s-a hotărât încă unde și ce va studia, însă prezentatorul tv îi este alături și o susține pentru a-și urma cele mai îndrăznețe vise.

„Trebuie să se hotărască. Schimbă locațiile foarte des. Ultima a rămas Barcelona. Plus-minus o oră, tot atât durează drumul și până la Timișoara. Deci, ne descurcăm. Acum, să vedem cum se vor așterne lucrurile. De la toamnă, vedem. Bine, nici mie nu-mi displace să mă pensionez în Spania. De aia, eu o încurajez. Dacă nu, ne descurcăm și mai aproape de casă”, a declarat prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Citește și:

Fiica lui Răzvan Simion a apelat la consiliere specializată pentru a afla ce domeniu i se potrivește cel mai bine. Tatăl ei s-a arătat plăcut surprins de toate lucrurile pe care adolescenții din ziua de astăzi le pot face pentru a-și găsi drumul în viață.

„Ne-am sfătuit. Ne veneau diverse idei. Nu este o situație în care să avem foarte multe informații. Îi lăsam pe cei care se ocupa de așa ceva. Sunt o grămadă de filiere, de consilieri vocaționali, oameni care te învață cum să aplici la universitățile de afară, cum să-ți faci dosarul, ce anume să incluzi în el, ce activități extracuriculare să faci. E o chestie interesantă, mult peste ce făceam noi la anii ei”, a mai declarat Răzvan Simion.

Ianca Simion s-a gândit că psihologia ar fi un domeniu de interes pentru ea și nu îi este teamă că se va încărca cu poveștile dureroase ale oamenilor. Tânăra a mărturisit că își dorește să creeze legături cu oamenii din jurul ei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.