Setari Cookie-uri

Alex Dima, mărturisiri emoționante despre o persoană dragă lui. Cine l-a ajutat să înțeleagă anumite lucruri despre viață?

Alex Dima a vorbit despre o persoană pe care o poartă pentru totdeauna în suflet și care l-a învățat lucruri importante despre viață.

Alex Dima este unul dinte cel mai apreciați jurnaliști și de-a lungul timpului și-a câștigat încrederea celor care îl urmăresc din spatele micului ecran. El a trecut prin mai multe experiențe dificile în viață, însă toate situațiile în care s-a aflat l-au format și l-au ajutat să devină omul care este astăzi.

Alex Dima a vorbit recent despre o persoană pe care o va purta pentru totdeauna în sufletul său, și anume bunica sa. Jurnalistul a povestit cum ea l-a învățat lucruri importante despre viață, pentru care îi va rămâne mereu recunoscător.

„«Ia aminte la ce-ți spun acum!» – Așa începeau discuțiile cu bunica, atunci când avea ceva important de plantat în mintea și sufletul meu. În viață, suntem suma vocilor pe care tot ea, viața, ni le scoate în cale. Prima mea întâlnire, de căpătâi, a fost cu bunica. Vocea ei, blajină, dar care nu prea lăsa loc de întors, o aud atunci când gândul mă duce aproape de locul copilăriei, acel minunat «hai, la masă!» strigat de la gura sobei unde sfârâiau tot felul de bunătăți. Cum zicea bunica, luați aminte la ce vă spun: Vocea noastră contează!

Citește și:

Asta ar trebui să înțelegem. Să ne cunoștem drepturile, să le respectăm și apărăm, să înțelegem că vocea noastră chiar contează și, împreună, putem schimba fața lucrurilor din jurul nostru”, spune Alex Dima, potrivit protv.ro.

Alex Dima, tată pentru a doua oară

Alex Dima a devenit tată pentru o doua oară în vara acestui an, după ce partenera sa de viață a născut un băiețel. La cei 46 de ani, jurnaliustul se mândrește cu doi copii minunați, iar vestea venirii pe lume a fiului său a împărtășit-o și cu internauții.

„O minune de copil a venit pe lume! Sunt și tată de băiat! Familia noastră trăiește valuri de sentimente, am râs, am plâns, râdem, ne bucurîm din plin de aceste momente minunate, de acest dar care ne zâmbește și gungurește. Dacă vă aruncați o privire spre cer, prin al 9-lea o să ne zăriți și pe noi cum îl adulmecăm pe micul prunc pe toate părțile. Ne-a arătat și că poate să țipe din toți rărunchii.Urmează acum nopțile nedormite (sper să demonteze acest mit), scutece, muzică din jucării și toată aventura. Aștept cu nerăbdare! Să fim și să fiți sănătoși!”, a scris Alex Dima, pe pagina sa de Facebook, în urmă cu câteva luni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.