Setari Cookie-uri

Theo Rose, reacție furibundă după ce Carmen Harra a spus că s-a grăbit să facă copii

Theo Rose a avut o reacție furibundă după ce clarvăzătoarea Carmen Harra a declarat că artista s-a grăbit să facă copii.

Clarvăzătoarea Carmen Harra a făcut câteva previziuni despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian. Ea a susținut că se vor despărți relativ repede și că artista s-a grăbit să facă copii.

Mama lui Theo Rose și-a apărat fiica și a declarat că nu are nimeni dreptul să se bage în relația lui Theo Rose. Acum, artista a făcut și ea câteva mărturisiri, arătându-se deranjată de comentariile clarvăzătoarei. Ea i-a luat apărarea mamei sale și a spus că în locul ei ar fi înjurat.

„Nu știu cine, numerolog, foc și pară pe reacția mamei lui Theo Rose. M-am gândit cu cine s-o fi certat mama, cum a ajuns ea să se certe cu omul(...) M-am gândit pe cine o fi supărat mama. O doamnă numerolog a zis și ea ce a citit în cifre, că m-am grăbit eu să fac copii (...) Dacă te uiți așa la cifră, scrie în ea că Theo Rose s-a grăbit să facă copii, nu e suflet pereche cu Anghel Damian și se despart.

Citește și:

Mama o fi lăsat ea vreun comentariu, nu știu unde o fi comentat ea. Probabil ea a zis că nu i se pare normal să își dea oricine cu părerea, problema lor, treaba lor, fără înjurătură, eu aș fi băgat înjurături”, a spus Theo Rose, pe Instagram.

Theo Rose urmează să devină mămică

După despărțirea de Alex Leonte, Theo Rose și-a găsit liniștea în brațele regizorului Anghel Damian. După doar 4 luni de relație, artista a rămas însărcinată și va deveni pentru prima dată mamă, anul viitor.

Vestea că va aduce pe lume primul ei copil i-a luat prin surprindere pe internauți, care nu au ezistat să o felicite pentru frumoasa perioadă prin care trece. Însă, au existat și hateri care au acuzat-o pe Theo Rose că l-ar fi înșelat pe fostul ei iubit, nepotul lui Nea Marin.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.