Setari Cookie-uri

Bebeto, fiul Aneimaria Prodan și a lui Reghecampf susține că tatăl său nu l-a mai căutat după divort. Ce are să îi reproșeze?

Bebeto, fiul lui Laurențiu Reghecampf și a Aneimaria Prodan susține că tatăl său nu l-a mai căutat de când acesta și-a refăcut viața.

La petrecerea aniversară a Aneimaria Prodan, copiii impresarei au vorbit despre relația strânsă pe care o au cu mama lor. Vedeta a împlinit 50 de ani și este hotărâtă să înceapă o nouă viață, după divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Chiar dacă ea a reușit să treacă peste suferințele din trecut, același lucru nu se poate spune și despre Bebeto, fiul ei și a lui Laurențiu Reghecampf. Adolescentul a declarat că tatăl său nu l-a mai căutat după ce și-a refăcut viața cu actuala iubită, Corina Caciuc.

„Nu. Pur și simplu nu a mai dat niciun semn de viață. Nici nu m-a mai contact! Nici eu pe el!”, a declarat Bebeto pentru Playtech.

Antrenorul s-a mutat din România, în Azerbaidjan, acolo unde a semnat un nou contract. Anamaria Prodan a mărturisit că tot ceea ce a făcut fostul ei soț este rușinos pentru copiii și familia lui. Mai mult, ea a lăsat avocații să se ocupe de procesele dintre ea și Reghecampf, câștigând procesul legat de pensia de întreținere.

Citește și:

„Astăzi am văzut executarea pentru că a contestat-o. Este rușinos! Este rușinos pentru familie, pentru copilul lui și pentru el. N-ai cum să te zbați să nu plătești copilului tău, să nu îl ajuți, să nu fi lângă el, să nu faci parte din viața lui. E foarte, foarte urât pentru un părinte. Dumnezeu dă fiecăruia după suflet. Nu avem nevoie de nimic, îi mulțumim lui Dumnezeu. Nu stau cu mâna întinsă, nu i-am cerut niciodată nimic. Singur și-a închis și deschis procese, iar le-a închis, iar le-a deschis, a contestat, a recontestat… Ferească Dumnezeu. E jalnic să ajungi așa, că tată, că părinte, că bărbat. Păcat!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.