Setari Cookie-uri

Dominic, fiul cel mare al Antoniei și a lui Alex Velea își pictează unghiile cu ojă neagră. Ce reprezintă acest trend?

Fiul cel mare al Antoniei și a lui Alex Velea, Dominic își pictează unghiile cu ojă neagră. Ce spune artista despre stilul celui mic?

Fiu cel mare al Antoniei și a lui Alex Velea, Dominic are un stil aparte, iar părinții săi îl încurajează să fie exact așa cum își dorește. Recent, Denise Iacobescu, mama Antoniei a fost surprinsă în mall alături de nepoții ei, Dominic și Akim, bucurându-se de clipe frumoase împreună.

Totuși, un detaliu a captat atenția fanilor, și anume unghiile pictate cu negru ale lui Dominic, fiul cel mare al artiștilor, scrie ciao.ro. Potrivit sursei citate, vopsirea unghiilor în negru la bărbați reprezintă un trend adoptat în America, reprezentând libertatea.

Cătălin Botezatu, adept al unghiilor negre la bărbați

Cătălin Botezatu a fost adesea văzut cu unghiile pictate în negru, iar la un moment dat, el a dat și câteva declarații despre ce înseamnă acest nou trend în România. El a precizat că manechiura de culoare neagră în rândul bărbaților face parte din stilul rock, gotic, ce a apărut în urmă cu mai bine de 40 de ani în State.

Citește și:

„Bine că ai filmat unghiile negre! Dacă tot filmează unghiile negre, să vorbim despre aceste unghii negre! Toată lumea mă întreabă!
Înțelegeți odată pentru totdeauna! Este un trend de peste 40 de ani! Am unghiile negre de când aveam 19-20 de ani, dar n-a observat nimeni. Și în România sunt vedete, gen Mutu, iar acestea sunt un trend gotic, un trend rock pe care l-au abordat toate vedetele mari internaționale, de la Messi, Ronaldo sunt sute de vedete. Reprezintă freedom (n.r. – libertate).

Pentru anumite persoane și în anumite trenduri, aceste unghii negre militează pentru libertatea și pentru drepturile femeii! Trebuia să profit să explic asta. Sunt bărbați care-și fac unghii negre în avantajul femeilor, să fie libere, să nu mai fie molestate”, declara Cătălin Botezatu, potrivit Kanald.ro.

Citește și:

Antonia și Alex Velea își susțin copiii în orice privință

Antonia și Alex Velea sunt părinți model, asta pentru că își susțin copiii și le acordă iubire necondiționată. Cei doi băieți ai lor studiază la o școală privată din Capitală, acolo unde au rezultate foarte bune.

„Copiii sunt bine, la școală împreună. Sunt la o școală privată, un loc despre care am avut feedback foarte bun de la prietene care au avut copiii acolo. În plus, pe lângă faptul că învață atât de multe lucruri într-un mod plăcut și că se simt bine alături de colegii lor, este esențial pentru noi ca părinți să credem că a fost o decizie corectă”, a declarat Antonia pentru unica.ro.

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.