Setari Cookie-uri

6 idei de cadouri practice pentru femei

Iată 6 idei inedite de cadouri practice pentru femei. Alege și tu să oferi un cadou memorabil. ===▷▷▷

Doamnele și domnișoarele se bucură de-a lungul anului de multe sărbători și momente în care primesc daruri. Fie că este vorba despre cadouri sofisticate sau simple buchete de flori, cel mai important este faptul că sunt oferite din inimă, de persoane apropiate.

Nu este deloc dificil să alegi un cadou pentru o femeie dragă din viața ta, dar poate te întrebi ce cadouri practice poți cumpăra pentru o doamnă. Dacă deja nu mai este loc de ciocolată, parfumuri, accesorii și alte daruri uzuale, venim cu 6 idei de cadouri pe care orice femeie le-ar aprecia.

  1. Epilatoare performante pentru o piele fină

O piele catifelată poate necesita alocarea mai multor ore lunar pentru programări la salon, drumuri dus-întors, plus timpul necesar cosmeticienei pentru a finaliza procedura. Un epilator ar ajuta în primul rând la economisirea timpului. Pentru un nivel maxim de confort, poți alege un produs cu diferite capete, potrivite și pentru pielea sensibilă. Acestea se curăță foarte ușor și ajută la îndepărtarea celor mai dificile fire.

Citește și:
  1. Accesorii pentru masaj facial

Îngrijirea tenului este importantă și este o parte din ritualul de frumusețe al oricărei femei. Pe lângă produsele cosmetice clasice, au apărut pe piață diverse accesorii și dispozitive ce ajută la realizarea masajului facial pentru un efect de lifting. Printre cele mai populare se numără următoarele:

  • role din piatră naturală (cuarț, ametist, jad etc.);

  • gua sha: un accesoriu realizat de asemenea din piatra naturală, ce are o formă specială pentru a se adapta formei feței pentru un masaj eficient;

  • dispozitive pentru atenuarea ridurilor prin terapie cu ioni;

  • dispozitive pentru curățarea tenului.

  1. Aparate de coafat

Ai o mulțime de variante atunci când vine vorba despre aparatele de coafat: plăci pentru îndreptarea părului, ondulatoare, perii cu încălzire, perii rotative sau uscătoare de păr. Un produs de calitate va asigura protecția firului de păr, lucru foarte important în cazul utilizării frecvente. Învelișurile ceramice oferă această protecție și conferă în același timp și luciu pentru că asigură distribuția uniformă a căldurii.

Citește și:
  1. Oglindă cu led pentru machiaj

Un machiaj perfect se realizează atunci când ai o lumină bună, fără umbre pe o parte a feței. Ce se poate întâmpla dacă te machiezi la o lumină care cade asimetric pe față? Vei avea tendința să aplici mai mult machiaj pe partea umbrită și când vei ieși din casă, machiajul va arăta ciudat. Oglinzile cu led sunt soluția ideală pentru că îți luminează fața uniform, iar unele modele îți oferă posibilitatea de a alege între lumină rece, lumină caldă sau lumină neutră.

Oglinzile de machiaj au diverse forme și sisteme de prindere, astfel încât pot fi montate în baie sau pe o măsuță de machiaj. Sunt mobile, așa că le poți folosi în orice zonă a casei și le poți lua chiar și în vacanță.

Citește și:
  1. Aparate pentru masajul spatelui

Cine nu și-ar dori săptămânal sau poate chiar zilnic o sesiune de masaj? Pentru multe persoane acest lucru nu este posibil din punct de vedere al timpului sau financiar, așa că un aparat de masaj este un device binevenit în orice casă. Și aici există diverse variante: aparate pentru masaj cervical (sub forma de centură) sau saltele de masaj. Ambele au diverse trepte de intensitate.

  1. Difuzoare de aromaterapie

Aceste dispozitive au rolul de a împrospăta aerul și elimină în același timp bacteriile. Aromaterapia este o practică folosită încă din antichitate, fiind considerată terapeutică. Efectul terapeutic este dat de uleiurile esențiale pe care le introduci în apa din difuzor. Printre afecțiunile ce pot fi tratate se enumeră durerile de cap, stresul, lipsa de concentrare, indigestia și multe altele. Iată câteva sugestii de uleiuri pe care le poți oferi împreună cu difuzorul:

Citește și:
  • ulei esențial de lavandă - aduce calm, pace, relaxare și ajută în afecțiuni ale sistemului respirator;

  • ulei esențial de eucalipt - înlătură oboseala și energizează organismul;

  • ulei esențial de lămâie - îmbunătățește starea de spirit.

Indiferent de ocazie, optează pentru un cadou practic și cu siguranță va fi apreciat. Alege în funcție de personalitatea și stilul de viață al persoanei căreia i-l oferi.

sursa foto: pexels.com

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.