Setari Cookie-uri

Cristina Spătar s-a căsătorit civil cu Vicențiu Mocanu, la doar 5 zile după cererea în căsătorie!

Cristina Spătar s-a căsătorit civil, în mare secret, cu omul de afaceri Vicențiu Mocanu. Ce spune artista despre bărbatul care a făcut-o să iubească din nou?

Cristina Spătar iubește din toată inima și este iubită. După ce a suferit enorm din cauza divorțului de tatăl copiilor ei, artista s-a ocupat de creșterea celor mici, dar și de cariera sa. Iată că acum soarele a apărut din nou pe strada frumoasei cântărețe. Vedeta are parte de iubirea pe care o merită, iar soțul ei este gata să îi ofere toată dragostea din lume.

Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie pe data de 5 decembrie, în Dubai, acolo unde a primit un inel superb și un buchet imens de trandafiri. La 5 zile după aceea, artista și iubitul ei, Vicențiu Mocanu au spus Da în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi și-au dorit un eveniment discret, însă persoanele dragi sufletului lor au dorit să le fie aproape într-o zi atât de specială.

„A fost foarte drăguț. Stabilisem să facem într-un cerc foarte restrâns totul. Tot timpul mă surprinde, cu orice. Nu știam că atunci se va întâmplă lucrul ăla (n.r. cererea în căsătorie). Ce pot să zic, noi ne-am dus să discutăm despre business cu tovarășii noștri în Dubai, a organizat el o masă, eu așa am crezut. Mi s-a părut așa, ceva extraordinar. Stând la masă așa, deodată, a dispărut, eu am crezut că e la toaletă, pe undeva, când colo s-a întors cu buchetul de flori și cu inelul de logodnă.

Citește și:

Nu mă așteptam, nici nu știam ce să fac. Prietena noastră, soția unuia dintre băieții cu care eram, a filmat tot momentul și l-a pus pe Instagram. De acolo a găsit presa, noi nu am vrut să facem public. Eu m-am căsătorit pe 10 decembrie. Vorbeam de mult timp despre lucrul asta și în final am făcut pasul. A fost ceva intim, ceva foarte frumos. Eu am zis că o să fim 4-5 persoane, când colo, au fost și ai lui, și ai mei.”, a povestit Cristina Spătar, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, potrivit wowbiz.ro.

Cristina Spătar, despre calitățile soțului ei

Cristina Spătar este foarte fericită alături de Vicențiu Mocanu, un prosper om de afaceri din Vâlcea. Vedeta a fost cucerită de blândețea și răbdarea lui, dar mai ales de iubirea pe care o are pentru copii.

Artista a fost întrebată și dacă visează să devină din nou mamă, însă, deși a menționat că orice este posibil, vedeta a mărturisit că preocuparea sa este să le ofere educația potrivită copiilor pe care îi are.

Citește și:

„Am întâlnit un om extraordinar, un om care iubește copiii, chiar are și un club de fotbal pentru copii. Și el, la rândul lui, are un copil, un băiețel de 11 ani. Eu zic că va fi bine. Copii sunt foarte încântați. [...]

E un foarte bun, foarte generos, altruist, un om foarte curat, ceea ce nu mai există în ziua de azi. Un om foarte cinstit, plin de calități. Foarte multă răbdare a avut să mă cucerească. Nu mai sunt un copil, am o vârstă și chiar am stat foarte mult pe gânduri până să zic acest ‘DA’.”, a mai povestit Cristina Spătar.

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.