Setari Cookie-uri

Ce regretă Theo Rose în urma relației pe care a avut-o cu Alex Leonte: "E ciudat să spun chestia asta"

Theo Rose a fost invitată de curând în cadrul podcast-ului moderat de Radu Țibulcă și a făcut o serie de dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate despre viața ei personală, despre relația pe care a avut-o cu Alex Leonte și singurul regret pe care îl are în ceea ce îl privește, dar și despre multe lucruri pe care le-a trăit, după ce s-au despărțit.

Theo Rose a rămas cu regrete

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Theo Rose, înainte de a fi împreună cu Anghel Damian, a format un cuplu cu Alex Leonte. Cei doi au petrecut mai bine de cinci ani unul în compania altora și deși au avut parte de foarte multe momente frumoase, există un lucru pe care artista îl regretă în ceea ce îl privește pe fostul ei partener de viață și anume faptul că nu a pus capăt relației mult mai devreme decât au făcut-o. Separarea de nepotul lui Nea Mărin nu a fost deloc una ușoară pentru cântăreață, pentru că ei au crescut împreună și și-au fost alături, în mod real, în orice situație.

Deși povestea lor de iubire a ajuns la final, iar Theo Rose are un nou partener de viață și este însărcinată cu acesta, a rămas în relații bune cu Alex Leonte, pentru că mai presus de orice ei au fost prieteni buni. Discutau despre orice, la vremea aceea, iar acum se pot baza unul pe celălalt, pentru că au fost cinci ani pe care i-au perecut împreună și în care au învățat să aibă încredere în ei. Când vine vorba de relația în care este acum, artista consideră că este fix unde ar trebui, cu cine trebuie și făcând lucrurile pe care trebuie să le facă. Este fericită și asta este tot ceea ce contează, de fapt, pentru viitoarea mămică.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.