Setari Cookie-uri

Octavia Geamănu s-a reîntors la Antena1, după ce a fost înlocuită la Observator. Vedeta continuă procesul cu trustul Intact

Octavia Geamănu s-a reîntors la Antena1, asta după ce în ultimele luni a fost în concediu de odihnă. Vedeta a făcut câteva mărturisiri pe pagina sa de socializare, acolo unde a scris că va merge înainte cu procesul intetat împotriva angajatorului său.

Octavia Geamanu s-a reîntors astăzi la muncă, după ce preț de câteva luni s-a aflat în concediu de odihnă. Vedeta și-a scris gândurile pe pagina sa de socializare și a mărturisit că va continua procesul pe care l-a intetat angajatorului său, trustul Intact.

Octavia Geamănu a fost înlocuită de la pupitrul știrilor Observator de weekend, în luna iunie 2022, cu o prezentatoare care a venit de la Aleph și care a mai lucrat o scurtă perioadă și la ProTv. Irina Ursu este cea care i-a luat locul Octaviei Geamănu, după 18 ani în care soția lui Marian Ionescu a avut performanțe deosebite în cadrul buletinului de știri.

„După multe luni (nici nu mai știu câte) mi s-a încheiat concediul de odihnă. Surprinși ai mei colegi să mă revadă azi, dar surprinsă și eu să discut cu unii dintre ei și să aflu cum mulți credeau că zilele de concediu mai vechi de doi ani «se pierd». Nu se pierde nimic pe drum dacă ești inspirat să îți notezi totul. Și eu aveam zile de concediu neluate din 2017 pe care mai mult de nevoie decât de voie le-am folosit acum”, a scris Octavia Geamînu, pe pagina sa de socializare.

Citește și:

Jurnalista a specificat că va continua lupta pentru dreptate în cadrul procesului pe care l-a intentat. Octavia Geamănu se simte neîndreptățită, mai ales că job-ul i-a fost, timp de 18 ani. ca o a doua familie.

„Azi, pe drumul spre redacție, simțeam un gol în stomac. Vin într-un loc unde nu mă aștept să curgă lapte și miere ca-n zilele în care nu aveam un proces cu angajatorul. Cert e că merg în continuare determinată pe acest drum. Mă întreabă mulți de ce nu renunț. Însă și mai mulți îmi spun să nu renunț. Eu aleg așa cum am făcut-o de fiecare dată, în raport cu cine sunt și ce simt”, a precizat ea.

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.