Setari Cookie-uri

Mădălina Ghenea, devastată după ce a fost jefuită pe aeroportul din Roma! Actrița se confruntă cu atacuri de panică

Mădălina Ghenea trece printr-o perioadă grea, asta după ce hoții i-au furat bijuterii prețioase, în timp ce se afla pe un aeroport din Roma.

Mădălina Ghenea este în continuare afectată de întâmplarea nefericită pe care a trăit-o acum câteva săptămâni, pe un aeroport din Roma. Actrița a fost jefuită în plină zi, iar hoții i-au furat bijuterii valoroase.

Mădălina Ghenea le-a povestit fanilor ei mometele prin care trece și a spus că nu a ieșit din casă timp de 3 săptămâni și că suferă de atacuri de panică. Mai mult, ea a slăbit și speră să își revină cât mai repede la normal.

„Am stat închisă în casă trei săptămâni, dar promit că mă voi întoarce la normalitate. Îmi pare rău că arăt epuizată, chiar mă străduiesc să îmi revin, dar nu e ușor deloc. Am avut atacuri de panică din cauza a ceea ce mi s-a întâmplat. Sper să mă întorc la viața mea normală și să uit”, a spus Mădălina Ghenea pe Instagram.

Citește și:

Vedeta a fugit după hoț, punându-și viața în pericol. Ea speră ca poliția să își facă treaba cât mai repede, iar bijuteriile să poată fi înapoiate.

„Valiza mea de mână a fost furată din portbagaj. După ce s-au încărcat bagajele, m-am urcat în mașină, am văzut hoțul fugind, am fugit după el, l-am descris poliției, mi-am riscat și viața până la urmă încercând să fug după el”, a adăugat actrița de origine română.

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.