Setari Cookie-uri

Daniel Pavel dezvăluie ce calități trebuie să aibă câștigătorul Survivor 2023

Daniel Pavel a vorbit despre noul sezon Survivor România, care va începe pe 9 ianuarie. Cei 12 concurenți din echipa Faimoșilor se vor duela cu cei 12 Războinici.

Survivor ediția 2023 este pe cale să înceapă, iar concurenții au plecat deja în Republica Dominicană. Pe 9 ianuarie, telespectatorii vor putea urmări un nou sezon al show-ului a cărui premiu este în valoare de 100.000 de euro.

Cei 24 de concurenți, 12 războinici și 12 faimoși sunt gata să se dueleze pentru titlul de Survivor România 2023.

Daniel Pavel, moderatorul îndrăgitei emisiunii le recomandă tuturor să urmărească show-ul de la ProTv, pentru că vor avea parte de surprize inedite din partea concurenților.

"Aici sunt două abordări. Foarte interesant că Faimoșii sunt curajoși, pentru că sunt persoane publice, au o anumită ținută, iar Războinicii, însetați de glorie, însetați de a fi faimoși într-o zi, sunt oameni care descoperă că le place să vorbească în fața camerelor”, notează protv.ro.

Citește și:

Daniel Pavel este cel care ajunge să îi cunoască foarte bine pe concurenți și personalitatea acestora. El a vorbit despre calitățile pe care trebuie să le aibă viitorul câștigător Survivor, făcând referire la Zanni, Delea și Elena Ionescu, cei care au obținut premiul cel mare în edițiile trecute.

„Dacă Zanni a înțeles să lupte sub toate formele, inclusiv cu oamenii din tribul lui, Delea nu a făcut asta. Delea a avut o abordare poate mai ZEN. A înțeles spre final că trebuie să ceară suportul publicului și trebuie să arate un pic altfel. Probabil trebuie să ai acea răutate pe care a arătat-o Zanni, în sensul frumos, în sens combativ. Trebuie să ai partea de ZEN când trebuie, să nu te iei prea în serios, cum arăta Delea și în același timp …mai avem Elena Ionescu, din primul sezon, feminitatea folosită ca amazoană. Sunt foarte multe ingrediente și nu știi niciodată la startul show-ului care dintre ele îți va folosi”, a mărturisit el, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.