Setari Cookie-uri

Cu ce se ocupă acum Elena Băsescu, după ce a stat o perioadă bună de timp departe de lumina reflectoarelor?

Elena Băsescu a ales să fie mai discretă în ceea ce privește viața personală și și-a dedicat ultimii ani educației și creșterii celor trei copii pe care îi are. Acum, fiica cea mică a lui Traian Băsescu s-a reîntors în câmpul muncii.

Elena Băsescu a devenit o prezență tot mai discretă pe social media, asta pentru că și-a dorit mai multă liniște în viața sa. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu s-a ocupat în ultimii ani de creșterea celor trei copii pe care îi are, însă s-a concentrat și de una dintre marile sale pasiuni, sportul.

Acum, Elena Băsescu a reintrat în câmpul muncii, însă nu s-a întors în lumea politică, așa cum urmăritorii ei s-ar fi așteptat. Ea lucrează într-o redacție de știri, la Aleph News, trust de presă deținut de Adrian Sârbu, potrivit ziare.com.

Cariera în politică a Elenei Băsescu a început în 2009, ca europarlamentar, până în anul 2014. În anul 2016, ea a lucrat la departamentul de Relații Internaționale, la Camera de Comerț și Industrie.

Citește și:

În luna decembrie a anului 2020, Elena Băsescu a candidat la alegerile parlamentare deschizând lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților. Totuși, PMP nu a reușit să atingă procentul necesar pentru a intra în Parlament, potrivit sursei citate mai sus.

Elena Băsescu, mamă a trei copii

Elena Băsescu a fost căsătorită de două ori și are 3 copii: Sofia-Anais, Traian Jr. și mezina Anastasia.

„Relația pe care o am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități, și anume copiii pe care îi avem împreună. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și minivacanțele acestora. Perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet”, spunea Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu, despre relația pe care o are în prezent cu mama copiilor săi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.