Setari Cookie-uri

Cornel Ilie, Crăciun petrecut alături de copii și fosta soție! Cum au fost sărbătorile pentru artist, la doi ani de la divorț?

Cornel Ilie a petrecut sărbătorile de iarnă alături de cei doi copii ai săi, dar și de fosta soție. Cum se înțelege artistul cu mama copiilor săi?

Cornel Ilie este un familist convins și nu de puține ori a declarat că încearcă să petreacă cât mai mult timp posibil cu Zara și Cezar, cei doi copii ai săi. Deși fosta sa soție și copiii locuiesc într-un alt oraș, artistul merge cât de des poate la ei și adoră se se joace cu cei mici.

Deși a divorțat în urmă cu ceva timp, Cornel Ilie are o relație frumoasă și civilizată cu fosta sa soție, așa cum este și normal. El a petrecut Crăciunul alături de Zara și Cezar, dar și de mama lor, Eliza, despre care are doar cuvinte de laudă la adresa ei.

”Crăciunul, în toți acești ani, l-am petrecut împreună cu copiii în jurul bradului, împărțind cadouri, stând la masă și uitându-ne la filme sau mergând cu sania.

Familia înseamnă mama și tata, lângă copiii lor. Asta este cea mai importantă “funcție”, cea de părinți, și este o legătură ce nu se poate rupe niciodată, pentru că Zara și Cezar sunt născuți din noi și au luat, tot din noi, tot ce avem mai bun”, a declarat el pentru OK!.

Citește și:

Cornel Ilie și fosta sa soție au rămas în relații bune după divorț, comunică și se ajută reciproc. Artistul a mărturisit că buna înțelegere dintre ei se datorează și faptului că el și Eliza sunt două persoane mature, care se respectă unul pe celălalt.

”Sunt foarte norocos că cei mici au o mamă atât de dedicată, așa cum este Eliza, iar eu sunt cât pot de prezent în viața lor, chiar dacă există o distanță geografică între noi.

Eu și Eliza ne ajutăm, ne înțelegem foarte bine și nu doar de dragul copiilor, ci și pentru că suntem doi oameni maturi, care se respectă și se acceptă, iar asta mi se pare foarte important”, a mai spus el.

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.