Setari Cookie-uri

Anda Adam, adevărul despre divorțul de tatăl fiicei sale. S-a separat de Sorin Nicolescu pentru a-și proteja imaginea?

Anda Adam a vorbit despre divorțul de tatăl fiicei sale, dar și care au fost motivele pentru care a ales să se despartă de cel cu care a întemeiat o familie.

Anda Adam a continat seria dezvăluirilor personale, în cadrul emisiunii prezentate de Denise Rifai. După desparțirea de Victor Slav, Anda Adam s-a căsătorit cu Sorin Nicolescu, cel alături de care a întemeiat o familie. Din dragostea lor s-a născut micuța Evelyn, însă, atunci când nimeni nu se aștepta, cei doi au divorțat.

Ulterior, Anda Adam s-a recăsătorit, însă a ținut întotdeauna secrete motivele divorțului dintre ea și tatăl fiicei sale. Acum, vedeta a mărturisit că nu a fost vorba de înșelat, ci doar nu mai exista armonie în relație.

„Nu a fost nevoie să-l iert pentru că nu a greșit niciodată. Decizia ca noi să divorțăm a fost luată din cu totul alte motive și pentru faptul că nu mai exista armonie între noi ca și cuplu, dar nici vorbă de iertat pentru că a existat o altă persoană sau o altă femeie în viața lui. Declarațiile acelea le-am dat într-o revistă despre familii, unde era vorba de păstrarea familiei și armonia ei.", a mărturisit artista, în emisiunea de la KanalD.

Citește și:

La momentul divorțului s-a scris în presă cum că Sorin Nicolescu ar fi fost implicat într-o rețea de contrafacere a cardurilor bancare. Fostul soț al Andei Adam a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, în 2018. În acest context, Denise Rifai a întrebat-o pe Anda Adam dacă a divorțat pentru a-și proteja imaginea în fața publicului.

Artista a spus că nu ar lua o asemenea decizie, pentru că este în stare să facă orice compromis pentru familia ei. Mai mult, ea a povestit că fostul ei soț s-a aflat într-o conjunctură nefericită și că nu ar lăsa ca imaginea ei să fie mai presus ca oamenii pe care îi iubește cu adevărat.

„Sunt foarte asumată, nu! Nu cred că poți să te joci cu viețile oamenilor așa doar pentru că pur și simplu există o bilă neagră într-un trecut al lor. Problema pe care el a avut-o este ceva extrem de vechi, din perioada în care el avea 19 ani. Noi eram împreună când el avea 33 de ani. Vorbim de o conjunctură proastă în care el a fost atunci când era la vârsta adolescenței și pur și simplu a picat într-o plasă din cauza anturajului, iar ulterior a avut de tras foarte mult și a trebuit să rezolve cumva situația.

Citește și:

Niciodată nu aș fi luat o decizie de genul acesta ca să îmi protejez imaginea. Nu sunt atât de artificială și chiar dacă iubesc ce fac și ce sunt și reprezint eu ca artist și ca femeie pentru oamenii din România, să știi că sunt mult mai umană și aș lăsa cariera și imaginea mea pentru familie și pentru oamenii pe care îi iubesc cu adevărat și care mă iubesc.", a mai menționat Anda Adam.

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.