Setari Cookie-uri

Iulia Albu, nemulțumită de alegerile vestimentare ale lui Denise Rifai. Ce critici i-a adus prezentatoarei tv?

Iulia Albu și-a arătat nemulțumirea cu privire la alegerile vestimentare ale prezentatoarei de la KanalD și a criticat-o dur pentru felul în care a ales să se afișeze la un eveniment monden.

Iulia Albu a fost foarte atentă la felul în care Denise Rifai a ales să se afișeze la premiile TvMania. Fosta soție a lui Mihai Albu a criticat-o dur pe vedeta de la KanalD pentru alegerile vestimentare pe care le-a făcut și i-a adresat și câteva ironii cu privire la pantofii pe care i-a purtat.

„Ar trebui, în primul rând, să învățăm să ne cumpărăm pantofi mărimea corectă. Nu ar trebui să rămână spațiu. Se pune ca o tălpică în față, și nu e nevoie să-ți bagi șosetele în vârf, branț se numește. Și atunci piciorul nu se mai duce atât de în față și se așează unde trebuie. Nu sunt neapărat pentru tocuri pe mochetă sau pe iarbă, și da, e adevărat că nu poți ști niciodată ce este pe jos la un eveniment”, a spus Iulia Albu, la Poliția Modei.

Citește și:

Creatoarea de modă s-a arătat nemulțumită și de geanta cu care Denise Rifai a ales să își accesorizeze ținuta.

„Nu e o pungă? E o geantă?”, a mai spus Iulia Albu.

Apariția lui Denise Rifai nu a fost nici pe placul lui Ovidiu Buta, care a comentat alegerea genții vedetei.

„O avem pe Denise Rifai la un eveniment arătând civilizat. Mai puțin geanta aia. Mă stresează când brandul e mult prea vizibil”, a spus stilistul.

De ce apare tot timpul Denise Rifai în haine negre?

Multă lume a observat faptul că Denise Rifai obișnuiește să se îmbrace în haine negre, la emisiunea pe care o prezintă la KanalD. Vedeta a dezvăluit faptul că stilul său vestimentar este gândit așa încât să nu iasă în evidență sau să eclipseze invitații.

Citește și:

„Această non-culoare, negru, este cea pe care eu o port la absolut toate emisiunile pe care le realizez pentru că ține de formatul 40 de întrebări. Este una dintre chestiile pe care noi le avem la emisiune, ca eu să nu schimb prea mult și să fiu aceeași în fața invitatului și în fața telespectatorilor, independent de faptul că emisiunea capătă noi și noi valențe cu fiecare invitat pe care-l am în față. Deci eu rămân aceeași, îmbrăcată în negru. Nimic nu se schimbă, poate doar coafura și bijuteriile. (…)

Toată viața am purtat același parfum, în funcție de etapa din viața mea. Sunt o tipă clasică, o tipă conservatoare și sunt obișnuită să port aceleași lucruri mereu. Cred că rămâi mult mai ușor în mintea cuiva dacă el te vede la fel, dacă mirosul e același, dacă imaginea este aceeași”, a explicat Denise Rifai pentru KanalD.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.