Setari Cookie-uri

Cătălin Măruță va fi supus unei intervenții chirurgicale! Prezentatorul tv nu a mai putut amâna operația

Cătălin Măruță și-a anunțat urmăritorii că mâine urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale și că va lipsi de la emisiune.

Cătălin Măruță va lipsi mâine de la emisiunea pe care o prezintă, asta pentru că urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale. Prezentatorul tv i-a anunțat pe urmăritorii săi că urmează să se opereze din cauza unei rupturi de ligamente încruțișate.

„Joi sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Îmi e frică de tot, îmi e frică de intervenție”, a spus Cătălin Măruță în emisiunea de la Pro TV.

Măruță a vorbit despre accidentul pe care l-a suferit în această vară, atunci când se afla la mare cu familia. El se juca cu fiul său, David, atunci când a fost lovit de un val puternic, care i-a rupt ligamentul din zona genunchiului.

„Nu te mai simți ca la 20 de ani, normal. Numai că problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu.

Citește și:

S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez, ceea ce va fi foarte distractiv”, a mai spus vedeta.

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.