Setari Cookie-uri

Andra, alături de soțul ei la spital! Artista a vorbit cu ochii în lacrimi despre dragostea pe care i-o poartă lui Măruță

Andra îi este alături soțului ei în aceste momente dificile. Cătălin Măruță este supus unei intervenții chirurgicale de ruptură de ligament.

Cătălin Măruță își anunța ieri urmăritorii că va lipsi câteva zile de la emisiune, pentru că este nevoit să se opereze din cauza unei rupturi de ligamente încrucișate. Prezentatorul tv a povestit cum, în această vară, în timp ce se juca cu fiul său, David, un val puternic l-a lovit și i-a cauzat probleme la nivelul genunchilor.

Astfel, deși a încercat diverse tratamente, Măruță a ajuns la concluzia că intervenția chirurgicală este singura opțiune disponibilă. Astăzi a avut loc operația de ruptură de ligamente, iar Andra a dorit să se interneze cu el, pentru a-i fi aproape în perioada recuperării.

Artista a postat o imagine alături de Măruță, înainte ca acesta să intre în sala de operație și i-a transmis că îi este alături, așa cum a făcut-o întotdeauna.

Citește și:

”Trecem prin toate ținându-ne de mână”, a scris îndrăgita cântăreață, pe pagina sa de social media.

Dis de dimineață, Andra și Cătălin Măruță au ajuns la spital, iar artista a fost extrem de emoționantă. Ea a spus că a vrut să se interneze cu soțul ei, și că, dacă acest lucru nu ar fi fost posibil, ea ar fi stat în mațină, în parcarea de lângă spital.

”Nu, cum să te las? Ce femeie și-ar lăsa bărbatul să meargă așa? Vii la discotecă, ești în junglă? Și dacă era starea de urgență și nu era voie, stăteam în mașină, plăteam parcarea o grămadă. Vă mulțumim pentru mesaje, să fie totul bine. Inevitabil va fi bine”, a continuat Andra în InstaStory.

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.