Setari Cookie-uri

5 Carti fantasy mai putin celebre care te vor impresiona- iata topul nostru!

Cartile fantasy vor fi intotdeuna printre preferatele noastre! Desi titluri precum Harry Potter, Stapanul Inelelor, Dune sau Urzeala Tronurilor nu vor inceta sa surprinda si sa captiveze cititorii, exista o multime de carti mai putin cunoscute de care va veti indragosti, care au puterea sa va tina in suspans pret de cateva sute de pagini. Acestea sunt doar cateva dintre recomandarile noastre!

Top carti fantasy

5. Sotia de la etaj de Rachel Hawkins

O puteți achiziționa de AICI.

"Povestea unui triunghi amoros ciudat"

Jane este o femeie tânăra care își câștigă existența din plimbatul de patrupezi pentru oamenii foarte înstăriți din cartierul Thornfield Estates. Grandoarea și luxul din acest cartier o fac pe Jane să pară invizibilă uneori și îi dau prilejul să profite pe cât poate de această "invizibilitate". Lucrurile se schimbă însă când îl cunoaște pe Eddie, un tânăr cu foarte mulți bani, foarte atrăgător și... văduv. Deși cei doi par să se înțeleagă și să se potrivească perfect, ceva le știrbește această fericire.

carti fantasy

4. Furie si Furtuna de Jennifer L. Armentrout

O puteți achiziționa de AICI.

Citește și:

Trinity este o tânără care are un dar nemaipomenit- poate comunica cu spiritele. Secretul acesta, însă, trebuie păstrat în maximă siguranță, motiv pentru care ea este izolată într-un cartier păzit din toate colțurile de Gardieni pentru a ține departe demonii ce ar pute să îi facă rău. Când aceștia devin o amenințare mult prea mare, Trinity își da seama că nu poate salva situația decât dacă se lasă ajutată de sarmantul Zayne.

carti fantasy

Carti fantasy

3. Beladona de Adalyn Grace

O puteți achiziționa de AICI.

Signa, rămasă orfană în fragedă pruncie, a fost crescută de un șir de tutori. Ultimele sale rude rămase în viață sunt cei din excentrica familie Hawthorne, care trăiește pe stralucitoarea, dar totodată sumbra moșie de la Thorn Grove. Capul familiei, Elijah, își îneacă suferința provocată de moartea soției, Lillian, dând petreceri, în vreme ce fiul cel mare, Percy, se luptă pentru a restabili reputația clanului, iar fiica, Blythe, este chinuită de aceeași misterioasă boală care i-a ucis mama. Ce se întâmplă, însă, când spiritul fără de odihnă al lui Lillian ia legătură cu Signa și îi povestește că a fost ucisă prin otrăvire? Cu cine se aliază fata pentru a descoperi criminalul?

Citește și:

carti fantasy

2. Orfanii Apelor de Struan Murray

O puteți achiziționa de AICI.

Lumea a fost inundată, iar ultima așezare existenta este în vârful unui multe foarte înalt. Când un băiat necunoscut e aruncat de maree în mijlocul lor, locuitorii Orașului sunt convinși că este Vrăjmașul - zeul care a înecat lumea - și că s-a întors pentru a aduce din nou întunericul asupra omenirii. Doar Ellie, o tânăra și neînfricată inventatoare, crede că naufragiatul este nevinovat. Însă Vrăjmașul e teribil de puternic și poate pune stăpânire pe trupul oricărui om, iar Inchiziția nemiloasă este hotărâtă să-l distrugă pentru totdeauna. Astfel începe o aventură cum nu s-a mai văzut!

carti fantasy

1. Sanatoriul de Sarah Pearse

O puteți achiziționa de AICI.

Citește și:

Le Sommet este un sanatoriu abandonat, transformat acum în hotel ce se află într-o pădure din munții Alpi. Elin este detectiv, iar fratele sau prospăt logodit, dă o petrecere fastuoasă chiar la acest hotel, unde este și ea invitată. Însă hotelul îi da fiori lui Elin din clipă în care ii trece pragul. Când logodnica fratelui sau dispare fără urmă în timpul unei furtuni puternice care izolează Le Sommet de restul lumii, Elin înțelege că trebuie să se folosească de tot ce știe pentru a evita o tragedie.

carti fantasy

Cover Ironika/Shutterstock

Vizionare placuta


Cătălina este cel mai nou și tânăr redactor Kudika, acoperind zonele de Travel, Artă și Cultură. Cătălina este pasionată de teatru și cinematografie, de cinci ani este membru activ al...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.