Setari Cookie-uri

Cum se simte Andreea Antonescu la o lună după ce a născut pentru a doua oară?

Andreea Antonescu a dezvăluit cum se simte în postura de proaspătă mămică. La 40 de ani, artista a adus pe lume a doua sa fetiță.

A trecut o lună de când Andreea Antonescu a născut pentru a doua oară o fetiță, iar de atunci viața i s-a schimbat complet. Artista a născut prin cezariană, la un spital privat din nordul Capitalei, iar recuperarea a fost rapidă și peste doar câteva zile a putut merge acasă împreună cu micuța ei.

Acum, la o lună de când a născut, Andreea simte din plin oboseala, dar și stările schimbătoare prin care trece cauzate de hormonii de după naștere.

„Toate trecem și prin perioade mai grele după naștere, din cauza hormonilor care ne fac să vedem lucrurile în diverse moduri. Grija față de bebe, schimbările radicale din viețile noastre, chiar dacă poate mai avem experiența unui alt copilaș, sunt cele care își pun amprenta asupra noastra și ne transformă. Important e să nu ne pierdem de noi, să rămânem raționale pe cât posibil. E doar vorba de timp, pentru că la un moment dat ne vom ridica și ne vom reveni total.

Citește și:

Până atunci trebuie să ne focusăm pe bebeluși, să avem deci grijă de sufletul nostru și de psihic, să ne creăm o stare de bine ajutate de cei dispuși să ne-o ofere și să ne înțeleagă. Restul, cum spuneam, sunt detalii”, a scris Andreea Antonescu pe social media.

Fiica cea mare a Andreei Antonescu s-a mutat în America

Andreea Antonescu a avut parte de o surpriză uriașă la nașterea celei de-a doua fetițe, asta pentru că Sienna, fiica cea mare i-a făcut o vizită surpriză la spital.

Fiica ei din căsnicia cu Traian Spak a dorit să își continue studiile în America și a ales să rămână alături de bunica ei, în Los Angeles.

Cu toate că are o relație bună cu fostul soț, Andreea a trimis-o pe mama sa să aibă grijă de Sienna. Ea a mai precizat că tatăl fetei locuiește în Nevada, însă se vede destul de des cu Sienna, în ciuda distanței.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.