Setari Cookie-uri

Gemenele Lisei Marie Presley nu mai vor să calce în casa lor, după ce mama celor două a fost găsită fără suflare în locuință

Gemenele în vârstă de 14 ani ale Lisei Marie Presley nu mai vor să se întoarcă în casa lor, după ce mama celor două a murit în locuință.

Moartea Lisei Marie Presley a lăsat o durere adâncă în sufletele celor care au iubit-o. Cei mai afectați sunt copiii regretatei vedete, care cu greu pot accepta faptul că mama lor nu mai este în viață.

Gemenele Lisei Marie Presley, Finley și Harper, în vârstă de 14 ani sunt în stare de șoc și nu își mai doresc să se întoarcă acasă. De la moartea mamei lor, cele două au rămas să locuiască la bunica lor, Priscila Presley.

Bunica maternă le oferă consolare, iar alături de cele două adolescente este și tatăl fetelor, Michael Lockwood, cel de-al patrulea soț al Lisei Presley.

Lisa Marie Presley a vândut casa fiului ei

După ce fiul ei în vârstă de 27 de ani s-a sinucis cu o armă în propria locuință, Lisa Marie Presley nu a mai putut să intre în casa respectivă. Cu multă durere în suflet, ea a vândut vila pe care fiul ei o achiziționase în urmă cu 4 luni de la tragedia pe care Lisa Presley a purtat-o după ea toată viața.

Citește și:

Benjamin, fiul Lisei Presley a cumpărat casa în martie 2020, cu 1,8 milioane de dolari. În mare secret, Lisa Presley a vândut locuința care avea 5 dormitoare și 3 băi, pentru 2 milioane de dolari.

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.