Setari Cookie-uri

Denisa Filcea le răspunde internauților care au acuzat-o că face reclame la diverite produse

Denisa Filcea le-a dat replica celor care au acuzat-o că promovează mult prea multe produse pe pagina ei de Instagram.

Denisa Filcea a fost acuzată de către internauți că face prea multă reclamă la diverse produse, așa cum fac mulți alți influenceri de pe Instagram. Cei care o urmăresc pe soția lui Flick au taxat-o dur atunci când au observat că vedeta a început să facă reclamă mai multor produse.

Denisa Filcea a ținut să îi liniștească pe urmăritorii săi și să îi asigure că nu ar promova niciodată ceva ce ea nu a testat mai întâi. Soția fostului om de radio a mai mărturisit că tot ceea ce le recomandă internauților este pe placul ei și că niciodată nu ar face reclame unor produse, doar de dragul banilor.

„Dacă aș veni vreodată să vă prezint un produs care nu este OK, mi-aș pierde din credibilitate. Automat, data viitoare, când aș prezenta ceva, foarte multă lume nu ar mai crede și nu ar mai fi o promovare de succes, motiv pentru care nu fac asta”, a povestit Denisa Filcea, pe contul său de Instagram.

Citește și:

Mai mult, frumoasa mămică a mai spus că internauții pot să stea liniștiți în ceea ce privește sfaturile venite din partea ei și să fie siguri că tot ceea ce promovează pe rețelele sociale este cât se poate de real.

„Nu trebuie să vă faceți griji, să îmi puneți un milion de întrebări. Poate sunteți sceptice, este normal. Văd că sunt persoane care azi promovează o cremă, mâine o altă cremă, este treaba lor, nu este cazul meu. De aceea, trebuie să stați liniștite și sigure de faptul că totul este real”, a mai spus soția lui Flick, în mediul online.

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.