Setari Cookie-uri

Filme psihologice: Filme pe care trebuie să le vezi!

Iată câteva filme psihologice care te vor impresiona!

Atunci când vine vorba de filme pe care trebuie să le vizionezi la finalul unei zile, cred ca toată lumea preferă o comedie sau un film de acțiune în care firul narativ nu este la fel de important precum explozia unei clădiri în centrul orașului New York.
Dar dacă totuși cauți un film care te ține cu sufletul la gură, care este plin de suspans, în care firul narativ și relația dintre personaje este fenomenală, îți recomand să vizionezi un film psihologic din lista de mai jos.

1. Filme psihologice. Femeia de la fereastră (2021, bazat pe un roman cu același nume scris în 2018)

În acest film, bazat pe un roman psihologic, este vorba despre Anna Fox, o femeie care suferă de agorafobie, condiție care o face să sufere de atacuri de panică foarte serioase. În timp ce ea încearcă să treacă peste problemele sale, o familie se mută în casa de vizavi. Anna începe să îi privească de la fereastra casei sale, uitând de probleme, până când, într-o zi, asistă la o crimă șocantă.
Acest film este plin de suspans și este foarte misterios chiar și din ochii privitorului, nu doar a personajelor.

Citește și:

2. Filme psihologice. Întotdeauna Diavolul (2020)

Personaje sinistre se strâng în jurul unui tânăr care este dispus să facă orice să își apere persoanele iubite într-o lume post-belică plină de corupție și brutalitate.
În sudul orașului Ohio, în anul 1960, oamenii nu sunt tocmai cetățenii model.
Este un oraș plin de personaje diferite, cu povești și probleme diferite.
Un veteran, care nu își poate salva frumoasa soție de cancer, un cuplu de criminali în serie care pornesc pe autostradă în căutarea a noi victime, un preot și discipolul sau, care fug de lege și, în mijlocul acestui haos, este Arvin Eigene Russell, un băiat fără părinți care a devenit un bărbat bun, dar și violent.

"Întotdeauna Diavolul" portretizează povestea de după război a unor personaje diverse, fiecare având propriile probleme și rezolvări.
"Întotdeauna Diavolul" este inspirat din romanul psihologic cu același nume.
Acest film are o distribuție monumentală, ceea ce face ca interacțiunea dintre personaje este foarte naturală.

Citește și:

3. Filme psihologice. Intrus (2021)

O femeie se mută într-un orășel nou alături de soțul ei, dar viața i se dă peste cap atunci când devine ținta unui jaf armat în propria casă.
După ce jaful s-a lăsat cu victime, soția traumatizată caută răspunsuri și înțelege că adevăratul pericol e pe cale să apară.
În timp ce încearcă să proceseze ce s-a întâmplat, își caută din nou liniștea în casă, timp în care începe să realizeze că nu cunoaște oamenii din jurul ei atât de bine pe cât ar fi crezut.

"Intrus" este un film cu un fir narativ ușor de urmărit, captivant și plin de suspans.

4. Filme psihologice. Nu îți face griji, dragă (2022)

O soție casnica din anii 1950, care trăiește alături de soțul ei într-o comunitate utopică experimentală începe să se îngrijoreze că această companie care a creat utopia poate ascunde secrete murdare.
"Nu îți face griji, dragă" este un film psihologic plin de intrigă și suspans.

Citește și:

În lista de mai sus am enumerat 4 filme foarte bune, ce au o distribuție fantastică și povești pline de emoție, mister și adrenalină.
Dacă acest articol ți-a fost de ajutor, poți lăsa un mesaj pe adresa de e-mail a redacției.

Sursă foto: SeventyFour/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.