Setari Cookie-uri

Gerard Pique și-a oficializat relația pe Instagram! Comentariile acide ale fanilor nu au întârziat să apară

Gerard Pique a postat pe Instagram prima fotografie cu el și cu noua lui iubită. Fanii nu au ezitat să îi ofere comentarii acide fostului fotbalist.

Gerard Pique nu se mai ascunde și vrea ca toată lumea să vadă cât este de fericit cu noua sa iubită, Clara Chia, tânăra studentă de 23 de ani. Fostul partener de viață al Shakirei a postat o primă fotografie în care este alături de iubita sa, iar comentariile acide ale fanilor nu au ezitat să apară.

Gerard Pique și Clara Chia au distribuit un selfie făcut într-un restaurant, amândoi zâmbind discret către camera foto. Imaginea cu cei doi a strâns peste 2,3 milioane de aprecieri în mai puțin de nouă ore, dar și numeroase mesaje acide, potrivit sport.ro.

„Nimeni nu o întrece pe Shakira”/ „Amândoi veți termina prost, pentru că așa e karma. Tu ți-ai lipsit de respect soția și copiii tăi timp de 2 ani. Profită de aceste momente de început ale relației, căci monotonia îți va ucide cuplul mai devreme sau mai târziu” / „Ai avut o familie atât de frumoasă, o femeie frumoasă îndrăgostită, dar bărbații slabi de caracter nu sunt buni pentru femeile puternice și nu sunt buni pentru a avea grijă de o familie”, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților la postarea lui Pique de pe social media.

Citește și:

Gerard Pique și Clara Chia, poveste de iubire sub ochii Shakirei

Gerard Pique și Clara Chia se afișau împreună încă din anul 2022 și nu se fereau de paparazii. Cei doi au fost surprinși sărutându-se la un concert. Imaginile au înfuriat-o pe Shakira și, potrivit unor apropoiați ai celor doi, artista a apelat la ajutorul unui psiholog pentru a putea trece peste sentimentele care au încercat-o.

Ceea a fost cu totul de neînțeles pentru artistă au fost vizitele lui Gerard Pique și a noii sale iubite la fosta sa soacră, care locuiește chiar lângă ea.

„Gerard merge deseori cu ea la casa părinților săi, situată aproape de a cântăreței, și asta a devastat-o. Lui Piqué nu-i pasă că se afișează cu studenta ce lucrează la firma lui, vrea doar să se răzbune pe Shakira. Cei doi se văd de luni întregi, ea organizează evenimente și relația era cunoscută în cercul de apropiați”, au explicat surse din anturajul celor doi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.