Setari Cookie-uri

Peste 180 de școli din 31 de județe s-au reunit în a II-a ediție a proiectului național Planeta Albastră Contează pe Tine!

. A II-a ediție a proiectului național educațional „Planeta Albastră Contează pe Tine!” PACT inițiat de Fundația PRAIS în parteneriat cu Nestlé România debutează în peste 180 de școli cu ciclu primar, din 31 de județe din țară.

În premieră, metodologiile dezvoltate de echipa Fundației PRAIS au condus la crearea unui spațiu digital PACT „no paper”, care permite comunicarea integrată pe platforme social media cu cele peste 350 de cadre didactice implicate în proiect. Procesul de învățare rapidă este facilitat de accesul gratuit la e-book-ul PACT și la filmele scurte educaționale aflate pe canalul YouTube al proiectului.

Plantăm pentru al doilea an semințele grijii față de natură în rândul copiilor de vârstă școlară din țara noastră în cadrul proiectului PACT. Conservarea și protejarea resurselor planetei sunt noțiuni de bază ale unui comportament responsabil față de mediu pe care compania noastră îl promovează constant și prin acțiuni concrete inițiate în fiecare an”, a declarat Irina Siminenco, Corporate Affairs Manager, Nestlé România.

Citește și:

În următoarele luni, se vor derula în școli lecțiile extracurriculare PACT bazate pe materialele de informare digitale și activitatea de desen cu tema „Pământul este casa noastră!”.

Dorința cadrelor didactice, a elevilor și familiilor de a participa alături de noi, la a II-a ediție PACT confirmă importanța pe care o acordă acestei cauze sociale. Deviza noastră este că prin educație și acțiune putem contribui cu adevărat la protejarea resurselor naturale, a faunei și florei planetei albastre!” a spus Silvia Bucur, Președinte Fundația PRAIS.

Odată cu sosirea primăverii în toate școlile participante în proiectul „Planeta Albastră Contează pe Tine!” PACT se vor implementa acțiuni de plantare flori, arbuști, copaci și de îngrijire a acestora.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.