Setari Cookie-uri

Oana Roman, mărturisiri despre viața de femeie singură. Cum se bucură vedeta de libertate, după separarea de Marius Elisei?

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit și își continuă viețile pe drumuri separate. Acum că tatăl fiicei sale s-a mutat de acasă, Oana Roman se bucură din plin de viața de femeie singură.

Oana Roman și Marius Elisei au luat decizia de a se despărți, cu toate că în anul 2021, după ce au divorțat la notar, cei doi și-au dat seama că se iubesc, iar povestea lor de dragoste merită o a doua șansă. Acum, bărbatul a fost cel care a plecat de acasă, menționând că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu fiica lui Petre Roman.

Vedeta a confirmat despărțirea și a mărturisit că acum se simte eliberată, cu toate că îi este greu să facă față tuturor responsabilităților pe care le are. Chiar și așa, Oana Roman găsește timp și pentru micile plăceri de care nu a mai avut parte de foarte mult timp. Recent, ea a ieșit în oraș cu o prietenă și le-a împărtășit fanilor săi faptul că, ani de zile, a fost nevoită să se justifice pentru ieșirile sale.

„Nu se întâmplă lucruri spectaculoase în viața mea în momentul acesta, căci stau mai mult acasă. Aseară am ieșit la masă cu o prietenă și am simțit că parcă eram fugită de la pușcărie, pentru că am stat numai în casă zilele astea și nu-mi place să stau în casă.

Citește și:

Eu sunt dependentă de multă activitate și nu-mi place să stau în loc, dar aveam nevoie aseară să ies și să nu mă simt vinovată că am ieșit cu o prietenă în oraș, așa cum m-am simțit ani de zile, când, practic, pentru orice ieșire trebuia să mă justific”, a spus Oana Roman în mediul online.

Marius Elisei a fost tranșat în declarații și a preferat să păstreze discreția în ceea ce privește detaliile despărțirii de Oana Roman.

„Da, este adevărat! E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu această fată. Nu mai locuiesc cu ea. E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu trebuie să fie făcut public totul”, a spus Marius Elisei pentru Spynews.ro.

Citește și:

La rândul său, Oana Roman a ținut să îi mulțumească fostului ei soț pentru că a numit-o fată, la cei 47 de ani pe care îi are.

„Vreau să îi mulțumesc public pentru că, deși am aproape 47 de ani, el mă vede fată”, a scris Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.