Setari Cookie-uri

La 9 ani de când a divorțat de Dan Badea, Lora spune lucrurilor pe nume! I-a furat sau nu iubitul Doiniței Oancea?

Lora mărturisește că a fost victima unui abuz colectiv, atunci când internauții au criticat-o că i-ar fi furat iubitul Doiniței Oancea.

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o poveste de dragoste de 8 ani și se pregătesc să facă pasul cel mare. La început, relația celor doi nu a fost văzută cu ochi buni, mai ales că internauții au criticat-o dur pe artistă și i-au reproșat că i-a furat iubitul bunei sale prietene, Doinița Oancea.

Până să fie într-o relație cu fostul iubit al prietenei sale, Lora a fost căsătorită timp de 2 ani cu Dan Badea. Cei doi au divorțat, asta după ce artista a luat hotărârea de a merge mai departe de una singură. Ulterior, ea s-a apropiat mai mult de Ionut Ghenu, care îi era și impresar.

Artista s-a plâns că ar fi suferit un abuz colectiv, din cauza celor care au criticat-o pentru alegerile în dragoste.

„Mie mi s-a întâmplat un abuz colectiv. Abuzurile colective sunt foarte reale. Nu a spart nimeni nicio familie. Dacă am avut curaj să divorțez după doi ani care în viața mea înseamnă un fir de nisip, sincer, și în viața unui om, multe femei nu divorțează pentru că au impresia că e o crimă și că te judecă oamenii, nu, te judecă doar cine ar divorța, dar nu are curaj.

Citește și:

Cine e complet nefericit, dar stă acolo și îndură și se oftică pentru că tu ai avut curajul să pleci și să ieși. Deci nu există nicio familie. Familia mea și eu cu adevărat eram căsătorită cu meseria mea, cu vocația mea, și am ales ulterior un om cu care pot să trag la aceeași căruță, care și el, la rândul lui, era liber”, a declarat Lora pe TikTok.

Lora și Doinița Oancea nu își mai vorbesc

După acest episod, Doinița Oancea nu a mai dorit să fie prietenă cu Lora, iar atunci când se întâlnesc la evenimente, cele două se evită. Artista a mărturisit că nu a spart familia nimănui și că, în orice caz, are dreptul să iubească pe cine vrea. Mai mult, Lora a spus că nici nu era atât de bună prietenă cu Doinița Oancea, deși pozele pe care le făceau împreună arătau altceva.

Citește și:

„Și nu am considerat niciodată că e treaba cuiva chestia asta, e dreptul meu să iubesc pe cine vreau eu. E dreptul fiecărui om să găsească iubire în viața asta, să-și găsească partenerul cu care nu doar să-și dea declarații de iubire, dar și să tragă la aceeași căruță, să existe acea potrivire, acea compatibilitate. Și da, există relații în care când cineva iese dintr-o relație, altcineva plânge poate. Este absolut normal. Dar și relații, de exemplu, în care femeile vor să dea o lecție de aroganță bărbatului și sunt foarte pline de ele”, a mai declarat Lora.

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.