Setari Cookie-uri

Jorge s-a accidentat la Survivor! Artistul a plâns de durere și a fost dus cu ambulanța la spital

Jorge s-a accidentat grav la picior în timpul unui duel pentru imunitate, la Survivor. Artistul a plâns de durere și a fost transportat de urgență la spital.

Jorge a avut parte de momente dificile în ediția de ieri seară, de la Survivor. În timpul unui duel pentru imunitate, artistul s-a accidentat grav la picior și nu s-a mai putut ridica. Jorge a început să țipe de durere, iar lacrimile i-au căzut șiroaie pe față. Medicul român care îi însoțește pe concurenți la Survivor, cunoscut de public drept "tata Teo", a intervenit imediat și l-a consultat pe artist.

„Ia, întoarce-te puțin pe spate! Lasă-l la mine! Zi-mi exact unde te doare”, i-a spus medicul lui Jorge.

„Înăuntru, înăuntru”, a spus printre lacrimi Jorge, care țipa de durere.

După ce a fost examinat de medicul de la Survivor, o ambulanță a fost chemată de urgență, iar Jorge a fost transportat la spital. Concurenții l-au aplaudat pe Jorge, în timp ce acesta se îndrepta către spital pentru mai multe investigații.

Citește și:

DOC regretă că s-a certat cu Jorge

După acest eveniment nefericit, DOC a declarat că regretă faptul că au existat dispute între el și Jorge, chiar cu o zi înainte de a se fi accidentat.

„Nu știu să își spun ce are, dar nu arată deloc bine. Oricât m-am certat cu el, las-o… Îmi pare rău, Doamne, îmi retrag tot. Mă simt prost”, a spus DOC

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.