Setari Cookie-uri

La 4 ani de când Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în față, Dan Alexa spune adevărul despre incident!

În urmă cu 4 ani, Anamaria Prodan îl lovea cu pumnul în față pe Dan Alexa, stârnind numeroase reproșuri. Acum, antrenorul a povestit ce s-a întâmplat atunci și de la ce a pornit cearta cu impresara.

În urmă cu 4 ani, tabloidele erau pline de detalii despre incidentul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa. Paparazii i-au surprins pe cei doi într-o cerată aprigă, iar la un moment dat, impresara i-a dat un pumn în față lui Dan Alexa. Reproșurile internauților nu au întârziat să apară, dar nu numai pentru impresară, ci și pentru Dan Alexa. Unii internauți l-au criticat dur pe antrenor pentru că nu a ripostat în fața Aneimaria Prodan.

Acum, după câțiva ani de la acel incident, Dan Alexa a vorbit deschis despre respectiva întâmplare și a menționat că a fost foarte afectat în urma celor întâmplate.

„Nu mi-a căzut bine, dar pe mine mă interesează ce zice lumea? M-a deranjat la început. M-am gândit chiar că ar fi trebuit să reacționez imediat în fața Anei, dar acum mă felicit că n-am făcut-o. Mă atacau toți, «băi, te-a lovit, a dat Prodanca în tine!», a fost o nebunie un timp.”, a spus antrenorul pentru playsport.ro.

Citește și:

Antrenorul a fost afectat de vorbele celor din jur, mai ales că avea un parcurs profesional foarte bun.

"Foarte mult, în special la nivelul percepției publice, ceea ce nu mi s-a părut deloc corect. Eram, totuși, un antrenor pe val, tânăr, cu trei promovări la activ, cu perspective interesante, iar lumea mă judeca strict după acel moment cu Ana. Asta chiar m-a deranjat. Dar ce pot să mai schimb?”

Dan Alexa nu mai păstrează legătura cu Anamaria Prodan

Dan Alexa a mărturisit că nu mai vorbește în prezent cu fosta soție a lui Reghecampf. Totuși, el are în continuare un contract cu ea și nu va ezita să colaboreze, dacă Anamaria Prodan îi va face o ofertă financiară prosperă pentru el și familia sa.

Cu toate că nu a mai vorbit de 3 ani cu Anamaria Prodan, Dan Alexa a spus că îi recunoaște meritele impresarei, din punct de vedere profesional.

Citește și:

„Foarte rar. Nu știu dacă am vorbit de cinci ori în ultimii trei ani. Dar eu am în continuare contract cu ea. Dacă se întâmplă vreodată să-mi găsească o echipă, să fie bine pentru mine și familia mea, n-am nicio problemă să colaborăm. Pe meserie, Ana e foarte bună, nu-i poți lua meritele”, a declarat Alexa pentru sursa mai sus menționată.

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.