Setari Cookie-uri

Advertorial Bal interbelic, în inima Bucureştiului

Călătoriile în timp există – cu ocazia aniversării a 10 ani de la deschidere, Restaurantul Elisabeta pregăteşte un mare bal interbelic, dedicat domnilor şi doamnelor care vor să guste frumuseţea Micului Paris. Sâmbătă, 18 februarie, porţile superbului palat interbelic se deschid pentru balul „D’ale Micului Paris”, un eveniment care lansează seria de baluri tematice marca Teatru şi Restaurant Elisabeta.

Participanţii au ocazia să se întâlnească cu artiştii lor preferaţi, pentru că balul va aduna laolaltă nenumăraţi actori, cântăreţi şi dansatori cunoscuţi publicului larg. Gazda evenimentului este actorul Vasile Calofir, alături de care vor urca pe scenă Sorina Rotaru şi Alexandru Olteanu, Mădălina Coca şi Sorin Zlat, dar şi mult-aşteptata Maria Buză, alături de Taraful George Pătraşcu. Seara se va încheia pe muzica lui DJ Sony, care va aduce cântece vechi celebre în contemporaneitate.
Cum nu există bal fără preparate cu dichis, petrecăreţii se vor bucura de un meniu special conceput pentru eveniment, asortat cu momente interactive susţinute de actori. Unul dintre momentele mult aşteptate este acela al concursurilor pentru domnii şi doamnele prezente, în cadrul cărora vor putea câştiga premii admirabile oferite de Tudor. Personal Tailor, un brand românesc ce aduce în prim-plan conceptul britanic de consiliere vestimentară și croitorie privată si Stil Daimonds.
Tudor. Personal Tailor este şi consilierul în ceea ce priveşte dress code-ul recomandat participanţilor. Domnii şi doamnele sunt invitaţi să aleagă ţinute inspirate din anii ’20-’30 – fie că este vorba de clasica ținută de ceremonie – black tie, costume de epocă – mai puţin formale, rochii flapper, franjuri sau pene.
Cu ocazia acestui bal, Restaurantul Elisabeta a pregătit un decor special, care va scoate în evidenţă arhitectura locului într-un fel modern. Cei 10 ani de activitate au transformat sala restaurantului într-un spaţiu ideal pentru numeroase tipuri de evenimente: de la spectacole de teatru şi muzică live, la evenimente private (nunţi, botezuri, majorate) şi chiar evenimente corporate (lansări de produse, cocktail party, conferinţe şi petreceri de Crăciun).
Pornind de la jazz-ul relaxat al Sorinei Rotaru, trecând prin eleganţa muzicii franţuzeşti interpretate de Mădălina Coca şi culminând cu folclorul interbelic şi muzica lăutărească asigurate de Maria Buză şi Taraful George Pătraşcu, balul se anunţă a fi un eveniment de neuitat.
Eleganţa, extravaganţa şi bunul gust sunt cuvintele de ordine la balul „D’ale Micului Paris”. Toţi aceia care tânjesc după parfumul Bucureştiului de odinioară sunt aşteptaţi sâmbătă, 18 februarie, la Restaurant Elisabeta, începând cu ora 18:30. Informaţii şi bilete disponibile aici.

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.