Setari Cookie-uri

Roxana Hulpe, primele declarații după ce a devenit mamă! Ce nume special a ales pentru micuța ei?

Roxana Hulpe a devenit mamă pentru prima dată, ieri, 1 februarie. Declarațiile emoționante ale prezentatoarei tv!

Roxana Hulpe se simte cea mai fericită femeie din lume, asta după ce, ieri, 1 fenruarie, a născut o fetiță perfect sănătoasă! Prezentatoarea de știri și-a dorit enorm un copil, iar aflarea veștii că este însărcinată i-a adus multă împlinire sufletească.

„Știam că viața mă iubește, simțeam asta, dar acum Dumnezeu m-a prins în brațele Lui cu totul. Asta simt. Simt că s-a întâmplat cea mai mare dintre minuni: să dau viață. Sunt cu adevărat fericită și recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc”, a spus prezentatoarea de știri, atunci când și-a anunțat fanii că este însărcinată.

Acum, ea a născut o fetiță perfect sănătoasă, care a primit nota 10 din partea medicilor. Numele ales pentru fiica ei este unul special, Zora, iar cea mică a purtat-o printr-un carusel de emoții, imediat după venirea sa pe lume.

Citește și:

„Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile. Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi mulțumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii.

Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât, atât de intense și e doar începutul. Mi-am dorit doar să vină sănătoasă și le mulțumesc tuturor oamenilor care știu că s-au rugat alături de noi. Le mulțumesc și medicilor cu ajutorul cărora a venit pe lume micuța gălăcioasă și minunată!”, a mai spus vedeta de la PRO TV.

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.