Setari Cookie-uri

Alina Eremia își dorește să devină mamă! Ce spune artista despre relația sa cu Edi Barbu?

Alina Eremia este mai fericită ca niciodată, iar partenerul ei de viață, Edi Barbu, cel cu care se iubește de 7 ani, îi aduce multă liniște în suflet. Acum, artista a vorbit pentru prima dată despre o viitoare sarcină.

Alina Eremia are parte de succes pe plan profesional, iar piesele sale ajung să fie difuzate la toate radiourile din țară. La fel de bine stă și la capitolul amoros, asta pentru că iubitul ei, Edi Barbu, cel cu care se iubește deja de 7 ani îi oferă toată susținerea și liniștea de care are nevoie.

Vedeta a mărturisit că prima dată s-a îndrăgostit fizic și mental de iubitul său, ulterior, totul transformându-se într-o poveste frumoasă de iubire.

„Chiar este o relație frumoasă și bine sudată. Cred că cele mai plăcute surprize sunt atunci când cel de lângă tine te iubește și îți arată că te înțelege și te sprijină. Lucrurile s-au înfiripat frumos și firesc. Ne-am îndrăgostit sufletește, fizic și mental și îndrăgosteala asta s-a transformat rapid în iubire”, a declarat artista, potrivit Unica.

Citește și:

Alina Eremia se gândește la o posibilă viitoare sarcină

Alina Eremia și-a lansat cel mai nou EP în limba engleză, iar felul în care a ales să își promoveze proiectul i-a surprins pe fanii ei. Vedeta a postat pe rețelele sociale o imagine cu ea, având burtică de gravidă.

Artista a declarat că își dorește să devină mamă, însă nu știe când se va întâmpla acest lucru.

„Mereu am spus că proiectul meu muzical este primul meu copil. Vreau să devin mamă, am instinct matern foarte dezvoltat, dar când, doar Dumnezeu știe”, a mai adăugat Alina Eremia.

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.