Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan l-a lăudat pe Dan Alexa, la 4 ani după ce impresara l-a lovit cu pumnul în față: El trebuie dat ca exemplu!

La 4 ani de când impresara l-a lovit cu pumnul în față pe Dan Alexa, Anamaria Prodan l-a lăudat pe antrenor pentru că nu a reacționat în acel moment.

Anamaria Prodan uimește în fiecare zi, iar de această dată cu o întâmplare petrecută acum 4 ani. Impresara a vorbit despre momentul în care l-a lovit cu pumnul în față pe Dan Alexa, iar antrenorul i-a întors spatele și a plecat.

Acum, impresara îl laudă pe antrenor pentru felul în care a reacționat și a spus că Dan Alexa trebuie dat exemplu tuturor bărbaților din România.

„Cred că dacă ceva era de menționat era faptul că încă mai există bărbați că Dan Alexa care au dat exemplu de ceva minunat, pentru că în femeie nu se da nici cu o floare. Faptul că Dan Alexa a gestionat acest conflict perfect cred că trebuia dat ca exemplu, într-o țară în care bărbații își lovesc iubite, amante, mame, pentru a-și arăta ce bărbați sunt. Părerea mea, luați exemplu de la Dan Alexa, învățați pentru că aveți acasă fetițe, băieți și trebuie să le dați o educație. Dacă acești jurnaliști repetă la infinit o poveste în care eu am dat dovadă de înțelegere și am tăcut din gură pentru că puteam să-i dau în judecată pe toți până le luăm și sufletul din ei”, a spus ea pentru realitateasportiva.ro.

Citește și:

Tot ea a spus că lui Dan Alexa trebuie făcut un monument pentru bunul simț și educația de care a dat dovadă. Cu această ocazie, Prodan i-a mulțumit încă o dată lui Dan Alexa pentru că nu i-a întors lovitura, așa cum mulți bărbați ar fi făcut-o.

„Faceți un monument să se numească Dan Alexa, monumentul educației și al bunului simț. Eu îl cunosc pe Dan Alexa și acest incident dacă s-ar repeta cu încă 100 de femei, niciodată nu ar ridică mâna să dea înapoi. Asta e educația pe care mama lui i-a dat-o.

Cei care au ieșit după acest incident au ieșit și s-au bucurat, ăștia sunt niște purtători ilegali de creier fără educație. Luați exemplu de la Dan Alexa, îi mulțumesc din suflet pentru ce s-a întâmplat în acel moment și cum a reacționat”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Citește și:

Cum l-a afectat incidentul din 2019 pe Dan Alexa?

Incidentul din 2019 a fost surprins de paparazzi, iar multă lume l-a criticat pe Dan Alexa pentru felul în care s-a purtat după ce Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în față. Bărbatul i-a întors imediat spatele și a plecat afară, acolo unde jurnaliștii l-au luat la întrebări.

Internauții au avut replici dure față de antrenor, iar toate acestea l-au afectat pe Dan Alexa, care avea, în acel moment, o carieră înfloritoare în fotbal.

„Foarte mult, în special la nivelul percepției publice, ceea ce nu mi s-a părut deloc corect. Eram, totuși, un antrenor pe val, tânăr, cu trei promovări la activ, cu perspective interesante, iar lumea mă judeca strict după acel moment cu Ana. Asta chiar m-a deranjat. Dar ce pot să mai schimb?”, a spus el pentru playsport.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.