Setari Cookie-uri

Cum s-a schimbat relația dintre Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, după America Express?

Catalin Scărlătescu și Doina Teodoru au avut parte de experiențe inedite în competiția America Express. Cei doi au avut parte de tensiuni și și-au dat seama care sunt limitele lor, încercând să le depășească. Acum, cei doi au vorbit despre ce a însemnat participarea la show-ul de la Antena 1, pentru cuplul lor.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au acceptat cu entuziasm propunerea de a participa la America Express, acolo unde au avut parte de multe tensiuni, dar au reușit și să se cunoască mai bine.

Cei doi și-au demonstrat că se iubesc cu adevărat și s-au sprijinit unul pe altul, atunci când au întâmpinat dificultăți. Totuși, cei doi au trecut și prin momente mai puțin plăcute, iar tensiunea dintre cei doi nu a lipsit.

Cu toate acestea, Doina Teodoru este recunoscătoare pentru momentele trăite în competiție. Vedeta spune că și-a dat seama care sunt limitele ei și ale iubitului său și au încercat să le depășească, pentru a ajunge cât mai departe în concurs.

”Eu mă simt foarte norocoasă că sunt în această emisiune, că împart această experiență cu partenerul meu de viață. Ne-am cunoscut mult mai bine aici, ne-am văzut limitele și am încercat să le depășim.”, a spus Doina Teodoru, potrivit spynews.ro.

Citește și:

La rândul său, Cătălin Scărlătescu are doar cuvinte de laudă față de emisiunea de la Antena 1. El spune că a trăit una dintre cele mai frumoase și interesante experiențe la America Express. Chef-ul a ieșit din zona de confort și a încercat lucruri noi, inedite, de care își va aminti o viață întreagă.

”E o experiență spectaculoasă, îmi pare bine că mi s-a întâmplat până la vârsta asta. Că dacă m-ați fi luat la America Express la 70 de ani...Aici am făcut niște lucruri pe care nu le-am făcut niciodată: deposedează oamenii de cele mai diverse lucruri, pune-i să te ducă dintr-un loc în altul, fă-i să nu mai plece în direcția lor, să empatizeze cu tine și să creadă că și ei concurează.”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.