Setari Cookie-uri

6 cadouri romantice pentru ea și el de Sfântul Valentin

Ziua îndrăgostiților este momentul perfect să îți arăți aprecierea pentru persoana specială din viața ta. Niche Parfumerie îți propune un update la clasica ciocolată și flori și vine cu 6 idei de cadouri speciale de care persoana dragă își va aminti întotdeauna.

1. O lumânare parfumată este perfectă pentru persoana căreia îi place să facă băi cu spumă la lumina lumânărilor. Flacăra subtilă a lumânării este o experiență fascinantă și relaxează atât ochii, cât și mintea, iar combinată cu un miros evocator devine de-a dreptul irezistibilă.

Lumânarea Parfums de Nicolai Maharadjah este o combinație subtilă de lavandă și lemn de santal care susține acordul de paciuli și vanilie condimentată. Maharadjah este „must-have-ul” din colecția de lumânări și ambient de la Parfums de Nicolai!

Preț: 220 lei/ 190 grame

2. Dacă cititul este o parte semnificativă și prețuită a persoanei dragi echipa de la Nez vă invită într-o călătorie cu totul specială pentru a explora parfumul în toate fațetele sale, pătrunzând în inima unei lumi fascinante, dar puțin cunoscute.

Citește și:

The Big Book of Perfume îndepărtează cortina de pe cele mai bine păstrate secrete ale parfumeriei, răspunzând la toate întrebările despre lumea mirosului.

Preț: 200 lei

3. Un parfum rafinat și luxos este un cadou deosebit de intim și personal. Împletite de fire delicate de șofran auriu, fructele roșii intense strălucesc în centrul hipnotic lui Anfas Ishq. Dulceața florilor de iasomie albă, notele calde de ambră și vanilie, împreună cu caracterul senzual și lemnos al lichenului, se amestecă cu notele sale savuroase, subtil acide, completând perfect aspectul fructat și gurmand al acestei compoziții Anfas.

Ishq, pasional și poetic, reprezintă simetria a două suflete devotate unul altuia și puterea infinită a iubirii care le aduce împreună.

Citește și:

Preț: 1400 lei/ 75 ml

4. Dacă partenera ta este un suflet aventuros căruia îi place să călătorească și să exploreze, o să iubească Discovery Set-ul de la Parfums Dusita ce include 9 eșantioane generoase de 2,5 ml.

Setul include Issara, Melodie de l'Amour, La Douceur de Siam, Erawan, Fleur de Lalita, Splendiris, Le Pavillon d'Or, Moonlight în Chiangmai și Anamcara, cele mai apreciate și premiate parfumuri Dusita.

Preț: 300 lei

5. Din fericire există o mulțime de cadouri minunate care se potrivesc cu sustenabilitatea. Aemium Innocence In A Scent este expresia olfactivă a fericirii și a inocenței, o îmbrățișare blândă a notelor pudrate, elegante și florale, care ne amintesc de pudra de machiaj.

Ca garanție a seriozității, parfumurile Aemium au fost certificate Cosmos Organic sau Cosmos Natural de către ECOCERT și această marcă face pași reali pentru o lume mai echitabilă și durabilă.

Citește și:

Preț: 690 lei/ 100 ml

6. Pentru persoanele care iubesc dovezile zilnice de afecțiune și le valorează mai mult decât un cadou grandios o dată pe an crema de corp de la Parfums de Nicolai, Fig – Tea e alegerea perfectă.

Textura sa fluidă, moale și cremoasă pătrunde ușor în piele, hidratează și parfumează pielea oferindu-i un aspect mai catifelat de care te poți bucura în fiecare zi.

Preț: 280 lei/ 250 ml

Produsele se găsesc în magazinele 50ML Artistic Fragrance Bar din București (Calea Dorobanților nr. 111) și Niche Parfumerie Timișoara (Str. Alba Iulia nr.1), dar și pe www.nicheparfumerie.ro.

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.