Setari Cookie-uri

Complexul fizic al Andreei Bănică! Ce nu îi place artistei la propriul corp?

Ce complex fizic încearcă să ascundă Andreea Bănică?

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste autohtone, iar fanii o urmăresc pentru sfaturile pe care le oferă adesea în mediul online. La cei 44 de ani pe care îi are, artista are o siluetă de invidiat și muncește pentru a-și păstra formele.

Recent, aflată într-o vacanță la munte, vedeta le-a mărturisit internauților care este complexul pe care îl are și pe care încearcă să îl ascundă de fiecare dată.

”Dacă ar fi după mine nu aș pune nici o poză iarna în costum de bai. Nu îmi place de mine albă și tot timpul mă dau cu autobronzant să mai prin culoare! Noroc cu Lucian căruia îi place de mine și albă și bronzată, însă vara mă ceartă că scap la soare ( ca pisica sunt, mă întind pe unde găsesc soare și acolo mă uită Dumnezeu)! Hai ca am scapat o poză în costum de baie”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

Citește și:

Andreea Bănică, drama prin care a trecut la 21 de ani

Andreea Bănică a trecut printr-o dramă greu de imaginat, la numai 21 de ani. După o copilărie dificilă, părinții ei au murit pe vremea când ea avea doar 21 de ani. Cel mai mare regret al vedetei este faptul că cei care i-au dat viață nu au reușit să o vadă în rochie de mireasă.

”Cel mai mare regret al meu este că nu au putut să mă vadă mireasă, nu mi-au cunoscut copiii și că nu i-am avut lângă mine în momentele importante din viața mea”, povestește Andreea Bănică, într-un vlog pe canalul ei de Youtube.

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.