Setari Cookie-uri

Momente de panică pentru Liviu Vârciu și Anda Călin! Fetița lor se afla în Turcia, în ziua cutremurului

Liviu Vârciu și Anda Călin au trăit momente de spaimă intensă! Fetița lor, Anastasia se afla în Turcia, la bunica ei, în ziua cutremurului cu magnitudinea de 7,8 grade pe scara Richter.

O lume întreagă are ochii ațințiți spre Turcia, care, în urmă cu câteva zile, a fost devastată de un cutremur cu magnitudinea de 7,8 grade pe scara Richter. Din păcate, o astfel de tragedie a adus la curmarea a mii de vieți omenești, iar salvatatorii continuă să caute supraviețuitori printre clădirile dărâmate.

Panica s-a instalat în întreaga țară, iar românii care au rude în Turcia s-au speriat îngrozitor. Acesta este cazul și lui Liviu Vârciu și a Andei Călin, care au trecut prin spaima vieții lor. Fetița celor doi, Anastasia se afla în Turcia, în vizită la bunica sa, în momentul producerii cutremurului puternic.

Anda Călin a povestit că se afla în aeroport, atunci când a aflat de cutremurul din Turcia. Ea mergea să o ia pe fiica ei de la bunică, care locuiește în Istanbul. Din fericire, micuța nu a pățit nimic, pentru că undele cutremurului nu s-au simțit în capitala Turciei.

Citește și:

Mama stă în Istanbul, iar acolo nu s-a resimțit. Nu știam ce s-a întâmplat, în acel moment mă aflam în aeroport, în drum spre mama, ca să iau fata acasă. Ei îi place acolo, și nouă la fel și mergem în Turcia când timpul ne permite.", a declarat Anda Călin pentru playtech.ro.

Anastasia Vârciu merge în mod regulat la bunica ei, în Istanbul. Micuța studiază și la o școală privată turcească, iar părinții ei sunt mândri de realizările sale.

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.