Setari Cookie-uri

Puya și Melinda au fost salvați de la eliminare! Cei doi se pregăteau să își ia La revedere de la concurenți

Surpriză de proporții în ediția de ieri seară a emisiunii America Express. Puya și Melinda au scăpat de eliminare, deși se așteaptau să plece acasă!

Ediția de aseară a emisiunii America Express le-a dezvăluit telespectatorilor o surpriză frumoasă. Una dintre cele mai iubite echipe din competiție, formată din Puya și Melinda, a fost salvată de la eliminare. Cuplul rămâne în lupta aprigă a competiției și își va continua parcursul spre Drumul Aurului.

Irina Fodor a anunțat sancțiunile pentru echipele formate din Andreea Antonescu și Andreea Bălam și Jean și Dinu Gavril. Cele două echipe s-au aliniat la startul întrecerii pentru ultima șansă, alături de Puya și Melinda, în urma voturilor celorlalte echipe.

Pentru Puya și Melinda a fost pentru prima dată când au participat la acest tip de concurs din competiția America Express, iar începutul a fost stângaci. Pentru prima probă, cuplul a refuzat să mănânce platoul cu momițe, creier și ochi de vacă, decizie ce i-a costat scump. Pe parcursul drumului, ei nu au mai reușit să recupereze diferența de timp față de cele două echipe, ajungând, astfel, ultimii la Irina Fodor.

Citește și:

„Ăsta a fost un moment foarte nasol pentru noi. Mă uitam la Melinda și știam că o să iasă. Pentru că vulturașul nu avea cum să aibă din nou culoarea verde. Le-am simțit din plin emoțiile. Noi și toți ceilalți am trăit cu ei acest moment”, a spus Ovidiu Buta.

„M-am gândit că ăsta e finalul”, a mărturist Melinda.

„Momentul a fost foarte dificil. E greu să te desparți de tot ce se întâmplă aici. Nici nu m-am uitat la ce vultur scoate Irina din cufăr, pentru că eram sigur că e roșu”, a spus și Puya, vizibil emoționat.

Vulturul a fost verde, ceea ce a dus la o bucurie imensă în sufletul celor doi concurenți. Irina Fodor a anunțat că Puya și Melinda urmează să rămână în concurs, chiar dacă cei doi se pregăteau pentru plecare.

Citește și:

„Eu mă pregătisem pentru acest moment, îmi imaginam cum se va desfășura plecarea noastră”, a spus Melinda, căreia verdictul i-a adus lacrimi de fericire.

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.