Setari Cookie-uri

Oreste, fericit și împăcat departe de București! Omul de televiziune a început o nouă viață la țară

Oreste și-a construit singur o casă la țară, acolo unde s-a mutat cu toată familia sa.

După mulți ani petrecuți în televiziune și chiar mai mulți trăind în Capitală, Oreste a luat decizia de a se muta din București și a începe o nouă viață. Bine a făcut, pentru că prezentatorul tv se simte mult mai liniștit și împăcat acum, departe de agitația și zgomotul orașului.

Oreste și-a luat soția, iar împreună au locuit în casa socrilor, în Fundeni, județul Călărași. Pentru că familia sa s-a mărit, Oreste a construit încă o casă în curtea sa, ajutat de ginerele și socrul său.

„Socrii mei aveau o căsuță la 17 kilometri de București, în satul Fundeni, de unde începe județul Călărași. Am locuit doi ani doar eu cu soția mea în căsuța mică, de povești. A fost superb!
Când s-a născut nepotul meu Bebone, am hotărât să lărgim clanul și m-am apucat împreună cu socrul meu și ginerele meu cu cârca, împreună cu niște ajutoare mult mai pricepute decât noi să ridicăm o altă casă, ceva mai mare, în aceeași curte”, a povestit Oreste, pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Oreste a povestit și de câți bani a avut nevoie pentru a ridica casa pentru fiica și ginerele său. Împreună, ei se ocupă de grădina din curte, acolo unde au plantați 30 de pomi fructiferi.

„Am vândut un apartament din București și cu nici 60.000 de euro am ridicat o căsuță cu trei camere la parter și două camere semimansardate. „Avem o curte de 2.000 de metri pătrați, trei câini, 3 pisici și vreo 30 de pomi fructiferi. Din care facem tot feluri de compoturi și dulcețuri excepționale”, a mai spus fostul om de televiziune.

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.