Setari Cookie-uri

Rugămintea Reginei Camilla a înduioșat inimile publicului! Ce va face imediat după vindecarea de Covid-19?

Regina consoartă Camilla a fost diagnosticată cu Covid-19, după ce a acuzat simptome asemănătoare unei răceli. După vindecare, aceasta și-a propus lucruri mărețe, benefice poporului său!

Regina consoartă Camilla a trecut printr-o perioadă mai puțin plăcută, după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. Aceasta a acuzat stări de răceală și imediat a fost nevoită să își anuleze toate angajamentele regale pe care le avea programate pentru săptămâna trecută, cu promisiunea că acesta vor fi reprogramate, imediat ce starea de sănătate îi va permite.

Recent, după ce Camilla s-a vindecat, ea a transmis o rugăminte publicului său, în care și-a exprimat dorința de a relua unul dintre proiectele de caritate.

”Sunt încântată să lansăm acest proiect de caritate, pentru a evidenția eforturile supraomenești ale voluntarilor națiunii noastre. De-a lungul și de-a latul țării, milioane de eroi necunoscuți contribuie la bunăstarea comunităților locale, oferă cu generozitate din timpul lor și din talentul lor pentru a crește calitatea vieții celorlalți. Dacă și tu cunoști un voluntar care schimbă vieți, te rog să-i faci povestea cunoscută. Ne dorim enorm să aflăm de el.”, a transmis Regina Camilla, printr-un mesaj.

Citește și:

Proiectul de caritate organizat de Regina Camilla se numește "Royal Voluntary Service", iar unul dintre servicii este numit Premiile Campionilor Încoronării.. În cadrul acestuia se vor alege 500 de voluntari drept Campioni ai Încoronării. Persoanele alese vor fi premiate chiar de către Regina Camilla, iar unii dintre ei vor putea participa și la sărbătoarea Încoronării, la concertul de la Castelul Windsor sau la o petrecere de grădină.

Evenimentul de încoronare a Camillei este planificat penru luna mai în acest an, moment mult așteptat de către britanici.

După o pauză din viața publică, cauzată de problemele de sănătate, Regina consoartă este așteaptată să revină în fața publicului său. Pentru această săptămână, Camilla are deja programată o recepție la Clearence House, atunci când va sărbători cea de-a doua aniversare a clubului său de carte online, "The Reading Room".

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    23 Februarie 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.