O felie din tortul servit la nunta printesei Diana cu printul Charles al Marii Britanii, organizata la Londra, in 1981, a fost vanduta la o licitatie organizata in Statele Unite, cu suma de 1.375 de dolari, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Imagini noi cu Printesa Charlotte au fost facute publice

Licitatia pentru felia din acel tort preparat in 1981 a fost organizata joi, la sediul general din Los Angeles al casei Nate D. Sanders. Pretul de pornire fusese fixat la suma de 1.100 de dolari.

Acel tort de nunta, cu fructe si glazura din crema de branza, a fost preparat de David Avery, pe atunci bucatar in Fortele regale ale Marinei britanice. Felia a fost scoasa la vanzare intr-o cutie de prezentare argintie si este insotita de una dintre notificarile originale pe care a fost tiparit urmatorul text: "Cele mai bune urari, din partea altetelor regale printul si printesa de Wales".

Casa de licitatie Nate D. Sanders a mai vandut o felie din acelasi tort de nunta, in 2014, cu exact acelasi pret.

Printul Charles si Diana Spencer s-au casatorit in cadrul unei ceremonii fastuoase, organizata in catedrala St. Paul din Londra, pe 29 iulie 1981. Cei doi au avut impreuna doi fii - printul William si printul Harry - insa au divortat pe 28 august 1996.

Printesa Diana a murit la varsta de 36 de ani, in urma unui accident de automobil produs la Paris, pe 31 august 1997.

foto prima pagina: Neftali, Shutterstock

Secretele Casei Regale: E incredibil ce a facut Printesa Diana pentru a se razbuna pe Printul Charles
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: