Setari Cookie-uri

Cat costa o felie din tortul servit la nunta printesei Diana cu printul Charles?

Din ce fac oamenii bani. O felie din tortul servit la nunta printesei Diana, vanduta la licitatie

O felie din tortul servit la nunta printesei Diana cu printul Charles al Marii Britanii, organizata la Londra, in 1981, a fost vanduta la o licitatie organizata in Statele Unite, cu suma de 1.375 de dolari, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Licitatia pentru felia din acel tort preparat in 1981 a fost organizata joi, la sediul general din Los Angeles al casei Nate D. Sanders. Pretul de pornire fusese fixat la suma de 1.100 de dolari.

Acel tort de nunta, cu fructe si glazura din crema de branza, a fost preparat de David Avery, pe atunci bucatar in Fortele regale ale Marinei britanice. Felia a fost scoasa la vanzare intr-o cutie de prezentare argintie si este insotita de una dintre notificarile originale pe care a fost tiparit urmatorul text: "Cele mai bune urari, din partea altetelor regale printul si printesa de Wales".

Citește și:

Casa de licitatie Nate D. Sanders a mai vandut o felie din acelasi tort de nunta, in 2014, cu exact acelasi pret.

Printul Charles si Diana Spencer s-au casatorit in cadrul unei ceremonii fastuoase, organizata in catedrala St. Paul din Londra, pe 29 iulie 1981. Cei doi au avut impreuna doi fii - printul William si printul Harry - insa au divortat pe 28 august 1996.

Printesa Diana a murit la varsta de 36 de ani, in urma unui accident de automobil produs la Paris, pe 31 august 1997.

foto prima pagina: Neftali, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.