Setari Cookie-uri

Andrew Maze și DDY Nunes fac echipă pentru un single fresh, VIP

Andrew Maze și DDY Nunes fac echipă pentru „VIP", un single ce te poartă atât prin muzică și versuri printr-o poveste „caliente", acolo unde pasiunea și adrenalina se întâlnesc.

Andrew Maze și DDY Nunes fac echipă pentru „VIP", un single ce te poartă atât prin muzică și versuri printr-o poveste „caliente", acolo unde pasiunea și adrenalina se întâlnesc. Compus de către Andrew Maze alături de Elena Baltagan și DDY Nunes, „VIP" este o piesă hot cu versuri în limba engleză ce se îmbină cu beat-uri dance și rămâne cu ușurință întipărita în minte.

În urmă cu un an, Andrew Maze a colaborat cu Adrian Șaguna și Franny pentru piesa „Alcohol", iar în vara lui 2022 a urcat la pupitru pe scena Neversea.

MC și DJ, Ddy Nunes a cunoscut succesul odată cu single-urile „Make You Mine", „Angels" sau „Papi Chulo". Artistul a colaborat cu artiști precum Anda Adam și Raluka, iar featuring-ul cu Akcent și Lidia Buble pentru „Kamelia" a fost o adevărată încântare pentru fanii artistului. Piesele lui DDY se bucură de aprecierea unui public larg, astfel toate cele care îi poartă semnătura depășesc granițele țării.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.