Setari Cookie-uri

Mihai Zmărăndescu, momente grele la Survivor! Faimosul a cedat psihic!

Mihai Zmărăndescu a avut parte de momente dificile la Survivor, acolo unde a vorbit despre suferințele care i-au acaparat sufletul.

Mihai Zmărăndescu continuă lupta la Survivor, însă, în ultima ediție, acesta a avut parte de o cădere psihică. Faimosul a fost mai retras ca deobicei și a preferat să se închidă în el însuși. Antrenorul de fitness Remus Boroiu a ținut să vorbească cu luptătorul de MMA și să încerce să îl încurajeze.

„Am văzut că ai stat un pic retras și vreau să te întreb dacă ești în regulă, ce e cu tine, cum te simți”, i-a spus Remus lui MIhai Zmărăndescu.

Cu emoție în glas, Zmărăndescu a mărturisit că duce dorul familiei, mai ales că nu mai știe nimic de cei dragi de aproape două luni. Mai mult, Faimosul suferă de dorul băiețelului său, care are două luni și își dorește să afle vești despre cei de acasă.

Citește și:

"Păi mă simt…pe zi ce trece mă simt, nu știu cum să spun, prost că sunt aici, în contextul în care bebe crește pe zi ce trece și se duce deja spre două luni. Și acum realizez de fapt cât de importantă e familia. Simt că dacă nu iau o comunicare să mi se confirme că sunt bine, eu înnebunesc”, a spus Faimosul, care vrea neapărat să ia legătura cu partenera lui, Alexandra.

Remus Boroiu i-a mărturisit lui Zmărăndescu că înțelege exact prin ceea ce trece, fiind în aceeași situație. Antrenorul a încercat să îl încurajeze pe Faimos, spunând că după competiție vor aprecia mai mult ceea ce au acasă.

„Pe de altă parte eu sunt de două ori aici și nu am vorbit niciodată cu logodnica mea din Bali. Primul lucru la care mă gândesc când o să ies de aici e să o iau de nevastă și să facem un copil. Și simt că o apreciez și o iubesc de 10 ori mai mult. (…) Cred că experiența asta Survivor ne face să apreciem mai mult ce avem acasă”, a spus antrenorul de fitness.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.